Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 525247
Aprovació definitiva de la relació de propietaris i la descripció concreta i individualitzada dels béns i drets de l’expedient d’expropiació dels terrenys situats al carrer Artà, núm. 11

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per la Junta de Govern Local en sessió ordinària de dia 27 d'octubre de 2021 es va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

“1.- ESTIMAR les al·legacions presentades per les entitats Endesa Operaciones y Servicios Comerciales, SL i Edistribución Redes Digitales, SL, a l'expedient d'inici d'expropiació per raó d'urbanisme i per procediment de taxació individual dels terrenys situats al carrer Artà, núm. 11 amb la classificació de sòl urbà i qualificació de sistema general d'espai lliure públic (SGEP-11, zona verda interior) delimitada al PGOU d'Inca i a la Modificació puntal núm. 3 del vigent PGOU, consistent en l'ampliació de l'espai lliure públic esmentat

2.- APROVAR amb caràcter definitiu la relació de propietaris i la descripció concreta i individualitzada dels béns i drets de l'expedient d'expropiació forçosa per raó d'urbanisme i pel procediment de taxació individual, a favor de l'AJUNTAMENT D'INCA, dels terrenys situats al carrer Artà, núm. 11 amb la classificació de sòl urbà i qualificació de sistema general d'espai lliure públic (SGEP-11, zona verda interior) delimitada al PGOU d'Inca i a la Modificació puntal núm. 3 del vigent PGOU, consistent en l'ampliació de l'espai lliure públic esmentat, de les següents finques registrals:

Titular : Endesa Operaciones y Servicios Comerciales, SL

Finca registral : 7216

Metres afectats : 4.617 m2

Classificació i qualificació : Sòl urbà, sistema general d'espai lliure públic

Situació : carrer Artà, 11

 

Titular : Edistribución Redes Digitales, SL

Finca registral : 13.948

Metres afectats : 547,42 m2

Classificació i qualificació : Sòl urbà, sistema general d'espai lliure públic

Situació : carrer Artà, 11

3.- PROCEDIR a la publicació de la present Resolució en la forma a què es refereix l'article 21 en relació amb l'article 18 de la Llei d'expropiació forçosa, de 16 de desembre de 1954 –LEF–, amb notificació personal a la persona interessada, amb indicació dels recursos que siguin pertinents.”

 

Inca, en el dia de la signatura electrònica (2 de novembre de 2021)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrio