Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 525229
Extracte de les bases reguladores de la convocatòria per a l’atorgament de subvencions "Reiniciam Inca-dinamitza" en règim de concurrència no competitiva de l'ajuntament d'Inca per a l'any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 592304

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Persones Beneficiàries:

Podran ser persones beneficiàries d'aquestes subvencions: Associacions empresarials del petit i mitjà comerç amb àmbit d'actuació municipal i federacions d'associacions empresarials del petit i mitjà comerç amb àmbit d'actuació municipal, associacions empresarials i d'artesans que tinguin com a finalitat la promoció i la defensa dels interessos generals dels seus associats, regulades per la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d'associació,  amb àmbit d'actuació municipal i cooperatives sense ànim de lucre, d'acord amb la disposició addicional primera de la Llei 1/2003, de 20 de març, de cooperatives de las Illes Balears.

1.1 Criteris generals

  1. Que l'actuació econòmica sigui desenvolupada per una associació i altres entitats sense ànim de lucre relacionades amb l'àmbit comercial i empresarial.
  2. Que el domicili fiscal o, en el seu cas, el local de desenvolupament de l'activitat de l'entitat es trobi en el terme municipal d'Inca.
  3. Estar al corrent del compliment de les seves obligacions tributàries amb la Hisenda estatal (AEAT), amb l'Ajuntament d'Inca i amb la Tresoreria General de la Seguretat Social (TGSS).
  4. Presentar la sol·licitud en el termes i amb el requisits que s'estableixen a l'apartat 7 d'aquesta convocatòria.
  5. No trobar-se culpables en cap de les circumstàncies recollides en l'article 13.2 i 13.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
  6. .No haver estat mai objecte de sancions administratives fermes, ni de sentències condemnatòries per haver exercit o tolerat pràctiques laborals considerades discriminatòries per raó de sexe o de gènere, en compliment de l'article 11 de la Llei 11/2016, de 28 de juliol, d'igualtat de dones i home.

1.2. En qualsevol cas no podran ser persones beneficiàries d'aquests ajuts:

  1.  Les administracions públiques, les societats públiques i les entitats vinculades o dependents de qualsevol d'aquestes.
  2. Projectes que resultin incongruents o desenvolupin activitats no desitjades.
  3.  Les persones físiques i jurídiques privades, les agrupacions de persones físiques o jurídiques privades i les comunitats de béns o qualsevol altre tipus d'unitat econòmica o patrimoni separat.

Segon. Finalitat:

Constitueix l'objecte d'aquestes bases la regulació de la convocatòria pública per a la concessió de subvencions, amb la finalitat d'activar l'economia del municipi per a superar la crisi econòmica produïda per la pandèmia de la COVID-19, de la mà de les associacions i entitats sense ànim de lucre relacionades amb l'àmbit comercial i empresarial amb àmbit d'actuació municipal que realitzin actuacions de promoció i defensa dels interessos generals del comerç, la indústria i la promoció del producte local.

Tercer. Bases reguladores:

Les Bases reguladores generals per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca estan regulades en l'Ordenança general de subvencions publicada en el BOIB núm. 66, de 26 de maig de 2016.

http://www.caib.es/eboibfront/es/2016/10494/580630/aprobacion-definitiva-de-la-ordenanza-general-de-subvencions

Quart. Import:

La quantia destinada a atendre aquestes subvencions ascendeix a un import total de 50.000,00€.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 31 de desembre de 2021.

 

Inca, en el dia de la signatura electrònica (29 d'octubre de 2021)

El batle Virgilio Moreno Sarrio