Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 509240
Extracte de la convocatòria per a la concessió de subvencions per a entitats esportives

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió extraordinària celebrada dia 22 d'octubre de 2021, el Ple de l'Ajuntament d'Alcúdia va aprovar per unanimitat la proposta de les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a entitats esportives, temporada 2020.

En data 26 d'octubre de 2021 la batlessa dicta resolució per a la aprovació i publicació de la convocatòria de subvencions per a entitats esportives, temporada 2020.

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, per mitjà del present edicte se publiquen les bases referides al Bolletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS).

De la mateixa manera, s'inicia el període de presentació de sol·licituds a partir del dia següent de la  publicació de la convocatòria al BOIB i durant els deu (10) dies hàbils posteriors.

 

Alcúdia, en data de signatura (27 d'octubre de 2021)

La batlessa Bàrbara Rebassa Bisbal

 

EXTRACTE DE LA CONVOCATÒRIA PER A LA CONCESSIÓ DE SUBVENCIONS PER A ENTITATS ESPORTIVES.

BDNS (Identif.): 591449 De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris: 

Poden ser beneficiaris totes aquelles entitats esportives del municipi d'Alcúdia que estiguin legalment constituïdes i que compleixin amb els requisits d'aquestes mateixes bases.

Segon. Finalitat: 

L'objecte d'aquesta convocatòria és la de subvencionar a les entitats esportives del municipi d'Alcúdia per la promoció i el foment de l'esport base durant l'any 2020 en règim de concurrència competitiva.

Tercer. Bases reguladores: 

Bases reguladores per a la concessió de subvencions per a entitats esportives, publicada en el BOIB num. 145 de 23 d'octubre de 2021

https://www.caib.es/eboibfront/ca/2021/11467/654513/bases-reguladores-per-a-la-concessio-de-subvencion

Quart. Import: 

A la present convocatòria es destina un import total de 52.000,00€ amb càrrec a la partida pressupostaria de 2021  ES 341 489000 (RC 011409).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a partir del dia següent a la data de publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Sisè. Criteris de Valoració.

El import de la subvenció concedida a cada un dels sol·licitants serà en funció dels punts obtinguts segons els següents criteris de valoració:

  • 2 punts per llicència federativa escolar. (fins a categoria juvenil/junior inclosa)

Setè. Publicar l'extracte al Bolletí Oficial de les Illes Balears, al tauló d'anuncis  i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Alcúdia i a la Base de Dades Nacional de Subvencions (BDNS).