Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 507281
Informació pública del Consell Insular d’Eivissa relativa al Projecte de rehabilitació d’edifici plurifamiliar d’habitatges, escala núm. 1 ubicat al carrer de Can Torrent, s/n, del municipi d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa ha pres en consideració i ha aprovat inicialment, mitjançant acord de data 22 d'octubre de 2021, el següent projecte:

"Projecte de rehabilitació d'edifici plurifamiliar d'habitatges, escala núm. 1", ubicat al carrer de Can Torrent, s/n, del municipi d'Eivissa, redactat per Luis Quesada Salcedo i David Calvo Cubero, arquitectes col·legiats al Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears amb els números 487.775 i 327.409, amb un pressupost d'execució per contracta de la quantitat de 731.227,82 € (set-cents trenta-un mil dos-cents vint-i-set euros amb vuitanta-dos cèntims), IVA inclòs.

L'esmentat projecte romandrà en exposició pública als Serveis Tècnics del Departament de Presidència i Gestió Ambiental d'aquest Consell Insular (av. Espanya, núm. 4, ciutat d'Eivissa) per un termini de 20 dies, de conformitat amb l'article 93 del RD Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, i amb l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà aprovat definitivament el projecte.

 

Eivissa, 26 d'octubre 2021

La cap de servei de Presidència Concepción Rebollo Laserna