Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ARTÀ

Núm. 505270
Suspensió de la vigència de les Bases reguladores del procediment pel qual s’ha de regir l’accés al Viver d’empreses de l’Ajuntament d’Artà

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, a la sessió de 21 d'octubre de 2021, adoptà l'acord que, copiat literalment, diu:

2.2.1.2. Exp. 2021/4632. Suspensió de la vigència de les Bases reguladores del procediment pel qual s'ha de regir l'accés al Viver d'empreses de l'Ajuntament d'Artà.

Vist que en el BOIB núm. 68 de 5 de maig de 2015 es va publicar l'acord de la Junta de Govern Local d'Artà, de 27 de març de 2015, en virtut del qual s'aprovaren les Bases que estableixen i regulen el procediment pel qual s'ha de regir l'accés al Viver d'Empreses de l'Ajuntament d'Artà;

Vist que des del departament de Promoció econòmica s'està estudiant modificar el reglament i les bases que regulen l'accés i usos al Viver d'empreses per tal d'adequar-los a les necessitats i situació actuals;

Vist que, actualment, la majoria dels usuaris dels locals del Viver d'empreses han exhaurit el termini del seu contracte;

Per tot l'exposat abans es vol suspendre la vigència de les bases reguladores del procediment pel qual s'ha de regir l'accés al Viver d'Empreses de l'Ajuntament d'Artà, pel que fa només a l'admissió de noves sol·licituds, fins que s'hagin redactat i aprovat les noves Bases. D'aquesta manera, els usuaris amb contracte ja exhaurit podran romandre en el seu local, amb les condicions actuals fins a l'entrada en vigor del nou Reglament i de les noves Bases, moment a partir del qual quedarà resolt el seu contracte i hauran de prendre part en el procés de les noves sol·licituds amb les condicions que corresponguin, si així ho decideixin.

Pel que fa als usuaris que mantenen el seu contracte en vigor, romandran fins a la data de resolució prevista en ell en les mateixes condicions que van signar, independentment de que abans d'aquesta data entri en vigor el nou Reglament i les noves Bases. A la data de fi dels contractes, hauran de prendre part en el procés de noves sol·licituds amb les condicions que corresponguin, si així ho decideixen.

Pel que fa a noves sol·licituds en aquest termini transitori, no s'admetran.

Els reunits acorden, per unanimitat:

1. Suspendre la vigència de les Bases reguladores del procediment pel qual s'ha de regir l'accés al Vives d'empreses de l'Ajuntament d'Artà, pel que fa a l'admissió de noves sol·licituds, fins que s'aprovi el nou Reglament municipal regulador del funcionament del Viver d'empreses i les noves Bases reguladores del procediment d'accés.

2. Mantenir en les condicions vigents actualment als usuaris amb contracte exhaurit  mentre duri el període transitori. Pel que fa als usuaris amb contracte en vigor, aquest romandrà en les mateixes condicions fins a la data de resolució del mateix.

3. Trametre aquest acord a les persones interessades i al departament de Promoció econòmica de l'Ajuntament d'Artà.

4. Publicar aquests acords en el tauler d'anuncis i a la pàgina web de l'Ajuntament d'Artà i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB). >>

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar alternativament un recurs de reposició potestatiu davant l'òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; o bé interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la recepció d'aquesta notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la jurisdicció contenciosa administrativa. Si s'opta per interposar el recurs potestatiu de reposició, no es pot interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi resolt expressament el de reposició o se n'hagi produït la desestimació per silenci.

No obstant l'anterior, es pot interposar, si escau, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent, de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i l'article 40 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Així mateix, es pot interposar una reclamació davant la Comissió prevista en el Decret 24/2016, de 29 d'abril, de creació i d'atribucions de competències a la Comissió per a la resolució de les reclamacions en matèria d'accés a la informació pública (BOIB núm. 54, de 30 d'abril de 2016), en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 24 i la disposició addicional quarta de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

 

Artà, 25 d'octubre de 2021

El batle

Manuel Galán Massanet