Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 505123
Acord del Consell de la Sindicatura de Comptes pel qual es disposa nomenar la secretària general de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. Dia 25 d'octubre de 2021, el Consell de la Sindicatura va acordar de rellevar, amb efectes de 31 d'octubre de 2021, la senyora Catalina Crespí Socias del càrrec de secretària general de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears després que ella renunciàs el càrrec.

  2. La senyora Maria Eulàlia Mas Espinosa té els requisits que exigeix la Llei 4/2004 per ocupar el càrrec de secretària general de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

Fonaments de dret

  1. L'article 25 de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, disposa que el Consell de la Sindicatura nomena el secretari general entre les persones que, comptant amb titulació universitària superior, tinguin competència i experiència reconegudes en la matèria pròpia de les seves funcions o similars.

  2. L'article 53 del Reglament de règim interior estableix que, un cop publicada la designació del secretari general en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la presa de possessió s'ha de formalitzar davant del síndic major.

Per tot això, en la sessió de 25 d'octubre de 2021 el Consell de la Sindicatura

Acorda

  1. Nomenar la senyora Maria Eulàlia Mas Espinosa secretària general de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

  2. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  3. Disposar que la senyora Maria Eulàlia Mas Espinosa prendrà possessió del càrrec una vegada se n'hagi publicat la designació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

A la data de la signatura electrònica

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (25 d'octubre de 2021)

El síndic major

Joan Rosselló Villalonga