Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 490642
Resolució de 18 d’octubre de 2021 de la presidenta del Consorci Centre Balears Europa de modificació de la composició de la Comissió Avaluadora de l’annex I de la Resolució de 30 d’agost de 2021 de la presidenta del Consorci Centre Balears Europa per la qual s’aproven les bases que han de regir la concessió de sis beques en Acció Exterior i en Unió Europea 2021, així com la convocatòria corresponent

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El 16 de setembre de 2021 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 128 la Resolució de 30 d'agost de 2021 de la presidenta del Consorci Centre Balears Europa per la qual s'aproven les bases que han de regir la concessió de sis beques en Acció Exterior i en Unió  Europea 2021, així com la convocatòria corresponent.

2. L'annex I de les bases que han de regir la convocatòria esmentada abans preveu una Comissió Avaluadora dins del procediment de selecció dels candidats.

Pel que fa a la composició de la Comissió Avaluadora, i atès que un dels dos caps de servei de la Direcció General de Relacions Exteriors que s'hi preveuen encara no està cobert, es considera adient substituir-lo per la directora gerent del Consorci Centre Balears Europa (les atribucions de la qual corresponen avui dia a la secretària general de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors). També resulta adient substituir la persona que ha d'actuar com a secretària, funció que haurà de correspondre a la responsable de l'Àrea d'Assumptes Europeus del Consorci Centre Balears Europa. A més, resulta adient afegir en la composició de la Comissió Avaluadora una persona funcionària en representació del Departament Jurídic i Administratiu de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, amb veu però sense vot. Finalment, es preveu com a president suplent el vicepresident d'afers econòmics del Consorci Centre Balears Europa i com a secretària suplent la responsable d'Administració d'aquest Consorci.

Fonaments de dret

1. La disposició addicional primera del Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre.

2. El Decret 11/2021, de 15 de febrer, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. En particular, d'acord amb l'annex 1 del Decret 11/2021, el Centre Balears Europa queda adscrit a la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors.

3. La lletra h) de l'article 21.1 dels Estatuts del Consorci Centre Balears Europa.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar la composició de la Comissió Avaluadora de l'annex I de les bases que han de regir la convocatòria per a la concessió de sis beques en Acció Exterior i en Unió Europea 2021, aprovades per mitjà de la Resolució de 30 d'agost de 2021 de la presidenta del Consorci Centre Balears Europa, en els termes següents:

“La Comissió Avaluadora es compon pel vicepresident d'afers europeus del CBE que la presideix, la directora gerent del CBE i el cap de Servei de la Direcció General de Relacions Exteriors de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. També en formen part, amb veu però sense vot, la persona funcionària de la Direcció General de Relacions Exteriors que desenvolupa les seves feines a l'oficina de Brussel·les, una persona funcionària en representació del Departament Jurídic i Administratiu de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors i la responsable de l'Àrea d'Assumptes Europeus del CBE, que ha d'actuar com a secretària.

En els casos de vacant, absència o malaltia del president de la Comissió Avaluadora, aquest serà suplert pel vicepresident d'afers econòmics del CBE.

 

En els casos de vacant, absència o malaltia de la secretària de la Comissió Avaluadora, aquesta serà suplerta per la responsable d'Administració del CBE”.

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la qual té efectes a partir del 16 de setembre de 2021.

 

Palma, 18 d'octubre de 2021

La presidenta del Consorci Centre Balears Europa

Rosario Sánchez Grau