Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 488188
Acord del Consell de Govern de 18 d’octubre de 2021 pel qual es disposa el cessament i el nomenament del secretari del Consell Assessor de Dret Civil de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Assessor de Dret Civil de les Illes Balears va ser creat per la Llei 7/2017, de 3 d'agost, per la qual es modifica la Compilació de dret civil de les Illes Balears.

D'acord amb la disposició addicional cinquena de la Llei 7/2017, el Govern de les Illes Balears ha de nomenar un funcionari o funcionària que exerceixi les funcions de secretari o secretària del Consell Assessor de Dret Civil de les Illes Balears.

El Decret 28/2018, de 7 de setembre, pel qual es regulen diversos aspectes del Consell Assessor de Dret Civil de les Illes Balears, estableix que el secretari o secretària ha de ser un funcionari o funcionària de l'Administració de la Comunitat Autònoma.

Mitjançant un acord de 7 de febrer de 2020, el Consell de Govern de les Illes Balears va nomenar secretari del Consell Assessor de Dret Civil de les Illes Balears el senyor Ramon Rosselló Lozano (BOIB núm. 17, de 8 de febrer).

Recentment, el senyor Ramon Rosselló Lozano ha presentat per escrit la seva renúncia al càrrec de secretari del Consell Assessor de Dret Civil de les Illes Balears.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, en la sessió de dia 18 d'octubre de 2021, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Disposar el cessament del senyor Ramon Rosselló Lozano com a secretari del Consell Assessor de Dret Civil de les Illes Balears i agrair-li els serveis prestats.

Segon. Nomenar secretari del Consell Assessor de Dret Civil de les Illes Balears el senyor Francisco José Martorell Fuster.

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart. Disposar que aquest Acord serà efectiu a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 18 d'octubre de 2021

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez