Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 479879
Departament de Cultura. Extracte de l’acord de Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma de 6 d’octubre de 2021, per el qual es convoca una línia de subvencions dins l’any 2021 per tal de donar suport als establiments culturals dedicats a la promoció, l’exhibició i/o el comerç cultural de caràcter privat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 589772

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria del text complet que es podrà consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.hacienda.gob.es/bdnstrans/index) i a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma (www.palma.cat):

Primer.

Beneficiaris:

Poden optar a aquestes ajudes les persones físiques o jurídiques legalment constituïdes com a titulars de la gestió d'establiments culturals dins el terme municipal de Palma i amb domicili social a les Illes Balears, dedicats a la promoció, l'exhibició i/o el comerç cultural de caràcter privat, ja sigui en règim de propietat com de lloguer.

Segon.

Finalitat:

L'objecte d'aquesta convocatòria és els establiments culturals dedicats a la promoció, l'exhibició i/o el comerç cultural de caràcter privat, per tal de contribuir a la seva presència com a elements de riquesa i identitat cultural.

Aquesta línia s'estructura en tres modalitats, d'acord amb les següents tipologies d'equipament:

MODALITAT A - ARTS EN VIU: espais estables d'exhibició d'arts escèniques com teatre, dansa, circ, i altres disciplines de les arts en viu, així com sales de música en viu o espais independents.

A.1. Sales de teatre, dansa, circ i altres disciplines de les arts en viu.

A.2. Sales de música en viu.

A.3. Espais independents de creació i exhibició artística i cultural, entesos com a independents i multidisciplinaris que donen suport a la producció, la investigació i l'exhibició artística i cultural, i que ofereixen una programació periòdica d'activitats.

MODALITAT B - COMERÇ CULTURAL: establiments comercials de l'àmbit cultural considerats com a petit comerç (superfície total inferior als 500 m2).

B.1. Llibreries

B.2. Galeries d'art

MODALITAT C: CINEMES

C. Sales de Cinema amb 7 sales d'exhibició o menys.

Estan exclosos com a entitats destinatàries dels ajuts els següents espais:

a) Espais de propietat municipal.

b) Espais de coworking (espai de feina compartit i inspirador, que impulsa i fomenta la cocreació) que no compleixen requisits de destinataris anteriors.

c) Espais culturals no oberts al públic.

d) Escoles d'ensenyaments artístics.

Queden excloses com a destinatàries de les ajudes les entitats públiques o les privades que desenvolupen la seva activitat en un equipament públic en règim de cessió, concessió o lloguer públic.

Tercer.

Bases reguladores

Ordenança municipal de Subvencions de l'Ajuntament de Palma, aprovada pel Ple en data 26/02/2015 i publicada en el BOIB núm. 35, de 12 de març de 2015.

Quart.

Consignació pressupostària:

160.000 euros

Cinquè.

Termini de presentació de sol·licituds:

El termini per a presentar sol·licituds començarà l'endemà que es publiquin aquesta convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears i finalitzarà el 29 d'octubre de 2021, a les 23.59 h (horari espanyol peninsular).

 

Palma, 13 d'octubre de 2021

La cap del Servei de Cultura

Sílvia Gordiola Llabrés