Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 479087
Extracte de la convocatòria per a la concessió de subvencions als centres escolars d’Alcúdia, exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 587006.  De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/514207):

Primer. Beneficiaris:

Poden ser entitats beneficiàries d'aquestes subvencions els centres educatius, públics o concertats, d'Infantil, Primària i Secundària del municipi d'Alcúdia, que estiguin legalment constituïts i que compleixin amb els requisits d'aquestes mateixes bases.

Segon. Finalitat:

L'objecte d'aquesta convocatòria és subvencionar els centres educatius, públics o concertats, d'Infantil, Primària i Secundària del municipi d'Alcúdia, per tal de reforçar l'ensenyament obligatori.

Tercer. Bases reguladores:

Bases reguladores per a la concessió de subvencions als centres escolars d'Alcúdia, exercici 2021, publicades al BOIB núm. 135 de dia 2 d'octubre de 2021.

https://www.caib.es/eboibfront/ca/2021/11457/653761/aprovacio-bases-reguladores-de-subvencions-als-cen

Quart. Criteris de valoració:

La naturalesa dels projectes educatius queda recollida a la Base cinquena de les bases reguladores i l'import de la subvenció es calcularà en base als següents  criteris:

SUBVENCIÓ PER A BATEJOS NÀUTICS

Aquesta activitat consistirà en pràctiques de kayak, pàdel surf, piragua, vela lleugera, sup XL, waterbikes..., i està adreçada als alumnes de primària i secundària dels centres escolars d'Alcúdia.

El pressupost destinat a subvencionar aquesta activitat és de 5.500,00 euros.

La quantia de la subvenció es determinarà dividint el pressupost de l'activitat entre el número d'alumnes que l'hagin realitzada, amb un màxim de 9,68 euros per alumne/a.

RESTA D'ACTIVITATS

Per a la resta d'activitats educatives es destinarà un total de 47.000,00 euros.

Aquest import es distribuirà proporcionalment entre el nombre d'alumnes matriculats al conjunt de centres educatius sol·licitants de la subvenció.

L'import resultant de la suma dels dos conceptes anteriors no podrà ser superior als 8.760,00 € per centre.

Les entitats beneficiàries de subvencions estan obligades a presentar la corresponent justificació de l'activitat subvencionada i a acreditar, abans de l'ordenació del pagament que estan al corrent de les seves obligacions fiscals amb l'Ajuntament d'Alcúdia.

 

Quan l'entitat beneficiària sigui deutora de l'Ajuntament, com a conseqüència d'un deute, vençut, liquidat i exigible, es podrà acordar la compensació.

En cas que el beneficiari no pogués arribar a justificar adequadament la totalitat de l'import de la subvenció atorgada, l'Ajuntament d'Alcúdia tramitarà d'ofici la reducció de l'import de la subvenció en la mateixa proporció que existeixi entre l'import a justificar i aquell import ben justificat.

En cas que la suma de les subvencions rebudes per l'activitat que es tracti, superi el cost de la mateixa, la subvenció atorgada es reduirà proporcionalment.

Si el crèdit pressupostari resulta insuficient per cobrir les sol·licituds de despesa presentades a subvenció es procedirà a reduir el percentatge subvencionat.

Cinquè. Import:

La dotació d'aquesta convocatòria de subvencions serà de 52.500 euros, amb càrrec a la partida pressupostària EN 326 489000 “Aportacions als centres escolars” del pressupost municipal del 2021. 

Sisè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir del dia següent a la data de la publicació d'aquest extracte en el BOIB.

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (12 d'octubre de 2021)

La batlessa Bàrbara Rebassa Bisbal