Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 475354
Extracte de l'aprovació de la convocatòria de de subvencions ordinàries a entitats sense finalitat de lucre per a l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 589004

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer.

Finalitat

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular les subvencions, dins dels límits establerts en el pressupost municipal i en els termes del Reglament municipal regulador de subvencions, per donar suport econòmic a les actuacions, les iniciatives i els projectes de les entitats sense ànim de lucre del municipi de sa Pobla en matèria cultural, social, comercial, turística, educativa i lúdica.

Segon:

Beneficiaris

Poden acollir-se a la convocatòria de subvencions les entitats i les associacions constituïdes legalment, sense finalitat de lucre, radicades en el terme municipal de sa Pobla i censades en el Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes, que acompleixin els requisits que fixa l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions (LGS). Entre d'altres requisits és indispensable trobar-se al corrent en l'acompliment de les obligacions tributàries amb les administracions públiques i la Seguretat Social.

Tercer.

Bases reguladores:

Publicades al següent enllaç:

https://sapobla.eadministracio.cat/transparency/cc9c130b-118f-401d-8d73-66328cf20639/

Quart.

Import:

Per a les subvencions que regulen aquestes bases es destina un import màxim, conforme la següent partida afectada del pressupost municipals de l'any 2021.

2021 / 01 / 3340 / 48902 / 01«Aportacions a entitats culturals»..........18.000€

El repartiment dels fons s'ha de fer d'acord amb la puntuació obtinguda en la baremació de cadascuna de les sol·licituds segons els criteris d'avaluació prevists en el punt 9 d'aquesta convocatòria. Es calcula de manera proporcional als punts obtinguts i sempre en funció de la dotació econòmica disponible i els límits fixats en aquestes bases.

Si una vegada calculats els imports de les subvencions, es produís qualque romanent en la dotació pressupostària, aquest es distribuirà entre aquelles sol·licituds que no hagin obtingut la quantia màxima subvencionable seguint el mateix procediment explicat anteriorment.

La quantia de la subvenció pot ser fins a un màxim del 100% del pressupost previst per a l'activitat o projecte subvencionat, i no pot superar la quantia de cinc mil euros (5.000,00 €).

La quantia de la subvenció no pot ser igual o superior, aïlladament o en concurrència amb altres ajudes o subvencions, al cost de l'actuació subvencionada.

Cinquè.

Termini de presentació de sol·licituds:

Les sol·licituds s'han de formalitzar en un únic model formulari facilitat pel propi Ajuntament, que figura com a annex d'aquesta convocatòria i que es pot recollir a l'Ajuntament (Constitució, 1). Aquest model de formulari també es pot descarregar de la web de l'Ajuntament (www.sapobla.cat).

Les sol·licituds, juntament amb la documentació requerida adjunta, s'han de presentar en el Registre de l'Ajuntament o en qualsevol dels registres que preveu l'article 16.4 de la Llei 39/2015,  del procediment administratiu comú, i han d'anar dirigides a Participació Ciutadana.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és de 20 dies naturals s'inicia a partir del dia següent  al de la publicació d'aquesta convocatòria ò extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Sa Pobla, 8 d'octubre de 2021

El batle-president

Llorenç Gelabert Crespí