Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 470671
Resolució de Presidència de 13-09-2021 relativa a la renúncia a les retribucions econòmiques que percep d’aquest Consell Insular el Sr. Antonio Jesús Sanz Igual, conseller de Medi ambient i Serveis d’Inspecció

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic el contingut de la Resolució de Presidència de 13-09-2021 relativa a la renúncia a les retribucions econòmiques que percep d'aquest Consell Insular el Sr. Antonio Jesús Sanz Igual, conseller de Medi ambient i Serveis d'Inspecció d'aquest Consell Insular de Formentera, així com complimentar la seua baixa al Règim General de la Seguretat Social, amb motiu de la seua incorporació al Parlament de les Illes Balears com Diputat Electe per Formentera, amb data d'efecte 7 de setembre de 2021

El contingut de la resolució és el següent:

DECRET DE PRESIDENCIA

RENÚNCIA DE SOU DE CONSELLER DE L'EQUIP DE GOVERN

La Sra. ALEJANDRA FERRER KIRSCHBAUM, presidenta del Consell Insular de Formentera, Illes Balears.

Vista la sol·licitud amb RGE núm. 2021-24106, de 09-09-2021, presentada pel Sr. Antonio Jesús Sanz Igual, conseller de Medi ambient i Serveis d'Inspecció d'aquest Consell Insular de Formentera, a la qual comunica la seua incorporació al Parlament de les Illes Balears com Diputat electe per Formentera, amb data d'efecte 7 de setembre de 2021, i renúncia a la retribució econòmica que percep d'aquest Consell Insular.

Atès l'acord adoptat pel Ple de la Corporació en data 8 de juliol de 2019, publicat al BOIB núm. 102, de 25 de juliol de 2021, a la qual, entre d'altres, es va aprovar la dedicació exclusiva per a quatre consellers i dos conselleres, entre els quals hi ha el Sr. ANTONIO JESÚS SANZ IGUAL, amb una retribució anual bruta de 50.300,00€ distribuïda en 14 pagues per la dedicació exclusiva de 37,5 hores setmanals. Al mateix acord també s'inclou el donar d'alta en el Règim General de la Seguretat Social els consellers i conselleres amb dedicació al càrrec tant exclusiva com a jornada parcial.

Atès que, tal i com ha sol·licitat l'interessat, s'ha de donar compliment al règim d'incompatibilitats retributives dels càrrecs públics i evitar així que la mateixa persona pugui percebre retribucions del Consell Insular de Formentera i, a la vegada, del Parlament de les Illes Balears.

En virtut de les atribucions establertes a la normativa aplicable, per la present,

HE RESOLT

Primer.- Donar-nos per assabentats de la renúncia a les retribucions econòmiques que percep d'aquest Consell Insular el Sr. Antonio Jesús Sanz Igual, conseller de Medi ambient i Serveis d'Inspecció d'aquest Consell Insular de Formentera, així com complimentar la seua baixa al Règim General de la Seguretat Social, amb motiu de la seua incorporació al Parlament de les Illes Balears com Diputat Electe per Formentera, amb data d'efecte 7 de setembre de 2021.

Segon.- Donar compte d'aquest Decret al Ple de la corporació a la propera sessió que es celebri, així com als serveis d'Intervenció, Tresoreria i Recursos Humans d'aquest Consell Insular als efectes que corresponguin.

Tercer.- Deixar constància a tots els efectes en el de Registre d'Interessos del Consell Insular de Formentera.

Quart.- Publicar, si correspon, aquesta renúncia al BOIB i als taulers d'anuncis físic i virtual del Consell Insular per a general coneixement.

Formentera, amb data de la signatura electrònica (8 d'octubre de 2021)

El secretari                                                      La Presidenta

Ángel Custodio Navarro Sánchez                    Alejandra Ferrer Kirschbaum

Així mateix, conforme a l'article 106.1 del Reglament Orgànic del Consell Insular, publicat al BOIB núm. 61, de 22-04-2010, es comunica que té dret a participar, amb veu, en qualsevol assumpte i donar la seua opinió conforme a la seua condició de parlamentari. L'article 106, únic article del Capítol IX d'aquest Reglament Orgànic, diu:

Article 106.  Modalitats de participació

1. El Diputat o Diputada al Parlament de les Illes Balears escollit per la circumscripció de Formentera té dret a participar, amb veu però sense vot, en les sessions del Ple del Consell Insular de Formentera.

2. El Diputat o Diputada per la circumscripció de Formentera al Parlament de les Illes Balears també pot assistir, amb veu però sense vot, a qualsevol altra sessió d'un òrgan del Consell Insular quan de manera expressa sigui convocat per la Presidència.

3. El Diputat o Diputada al Parlament de les Illes Balears escollit per la circumscripció de Formentera té també dret a ocupar un despatx en la seu del Consell i a utilitzar els serveis i personal del Consell per a l'exercici de les seves funcions representatives.

4. El Senador o Senadora per Eivissa i Formentera té dret a utilitzar un despatx en la seu del Consell i els serveis i personal del Consell per a l'exercici de les seves funcions representatives.

Així mateix, quan sigui creada la circumscripció electoral de l'illa de Formentera per a l'elecció d'un Senador o Senadora propi o pròpia en les eleccions generals, prèvia reforma de l'article 69.3 de la Constitució, el Senador o Senadora elegit tindrà els mateixos drets.

5. Els Diputats o Diputades al Congrés de Diputats, elegits per les Illes Balears, si són residents a Formentera, tenen també dret a utilitzar un despatx en la seu del Consell i els serveis i personal del Consell per a l'exercici de les seves funcions representatives.

De tot l'anterior es va donar compte al Ple del Consell Insular de Formentera a la sessió ordinària  de 01-10-2021.

 

Formentera, amb data de la signatura electrònica (8 d'octubre de 2021)

La presidenta Alejandra Ferrer Kirschbaum