Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'EIVISSA

Núm. 470610
Resolució núm. 2021-7675 de data 23.09.2021, per la qual es rectifiquen les bases de la convocatòria que han de regir el procés selectiu per a la provisió de 14 places de Policia Local

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La regidora delegada, el dia 23 de setembre de 2021 ha dictat la següent resolució:

"DECRET:

1. Atès que mitjançant el decret d'Alcaldia núm. 2021-6932, de data 02/09/2021, es va aprovar les bases i la convocatòria que ha de regir el procés selectiu per a la provisió de 14 places de Policia Local vacants i dotades pressupostàriament, corresponents a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2021 (BOIB núm. 85 de data 29 de juny de 2021), 12 pel sistema d'accés lliure i 2 places per concurs de mobilitat horitzontal, places enquadrades en la plantilla de personal funcionari, escala d'Administració Especial, Subescala de Serveis Especials, Classe Policia Local, Grup de classificació C1, per a cobrir el lloc de treball d'Agent de la Policia Local, que ha estat publicat al BOIB núm.124 de data 9 de setembre de 2021.

2. Atesa la revisió de les bases que s'han referenciat abans duta a terme per part de l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears (ISPIB) a l'empara del que estableix l'article 13.1.c del Decret 3/2009, de 16 de gener, pel qual es regula l'Institut de Seguretat Pública de les Illes Balears.

3. Considerant que les modificacions proposades no alteraran les condicions d'igualtat ni publicitat en el procediment selectiu que està en tràmit.

4. De conformitat amb l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, que assenyala que “Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

5.- D'acord amb els antecedents assenyalats i fent ús de les atribucions que m'han estat delegades mitjançant el Decret d'Alcaldia núm. 2020-1083 de data 19 de febrer de 2020 (BOIB núm. 29 de 7/03/2020),

RESOLC:

PRIMER.- Rectificar les bases de la convocatòria que han de regir el procés selectiu per a la provisió de 14 places de Policia Local vacants i dotades pressupostàriament, corresponents a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2021 (BOIB núm. 85 de data 29 de juny de 2021), 12 pel sistema d'accés lliure i 2 places per concurs de mobilitat horitzontal, en els termes següents:

Allà on diu:

OCTAVA. PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ

[…/...]

En el moment de presentar la documentació l'aspirant manifesta, sota la seua responsabilitat:

- Declaració jurada de no haver sigut separat del servei mitjançant expedient disciplinari de cap administració pública, i de no trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de les funcions públiques, així com de no trobar-se en alguna de les causes legals d'incapacitat i incompatibilitat previstes en la Llei 53/1984. de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.

- Declaració jurada de no tindre obert expedient disciplinari o trobar-se en el compliment d'una sanció disciplinària. En el cas de comprovar-se d'ofici l'existència expedients disciplinaris, la persona aspirant quedaria exclosa del procés selectiu.

- Declaració jurada o promesa de no ocupar cap lloc de treball ni exercir cap activitat en el sector públic delimitat per l'article I de la Ley53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.

- Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes i, en el seu cas, a utilitzar-les.

[…/...]”

Ha de dir:

VUITENA. PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ

[…/...]

En el moment de presentar la documentació l'aspirant manifesta, sota la seua responsabilitat:

- Declaració jurada de no haver estat separat del servei mitjançant expedient disciplinari de cap administració pública, i de no trobar-se inhabilitat per sentència ferma per al compliment de les funcions públiques.

- Declaració jurada o promesa que en el moment de la pressa de possessió com a funcionari de carrera, si és el cas, es compromet a no ocupar cap lloc de treball ni exercir cap activitat en el sector públic delimitat per l'article I de la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les Administracions Públiques.

- Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes i, en el seu cas, a utilitzar-les.

[…/...]”

SEGON. Mantenir inalterable la resta de les bases del procés selectiu, publicades en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 124 de 9 de setembre de 2021, en tots els seus termes.

TERCER. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament d'Eivissa (https://eivissa.sedelectronica.es) i a la pàgina web municipal (http://www.eivissa.es).

QUART. Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar:

a) Directament, recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma de Mallorca en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

b) Recurs potestatiu de reposició davant l'Alcaldia, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb l'article 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, en el termini de sis mesos a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

c) Qualsevol altre recurs que cregueu convenient, d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Eivissa

                                                                                                    En don fe,

LA REGIDORA DELEGADA                                                   EL SECRETARI ACCTAL.

 

Eivissa, document signat electrònicament (24 de setembre de 2021)

La regidora delegada Estefanía Torres Sánchez