Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 468917
Modificació delegacions de Batlia

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 1 d'octubre de 2021 es va dictar el decret de batlia núm. 2021-1541, del següent contingut literal:

«Una vegada ha pres possessió del seu càrrec la regidora Sra. Helena Cayetano Gómez, en substitució del Sr. Gabriel Frontera Borrueco, en ús de les atribucions que me confereix la legislació vigent en ordre al nomenament de regidors i regidores delegats, HE RESOLT

PRIMER. Deixar sense efectes les delegacions efectuades en anteriors decrets a favor de la Sra. Alice Weber.

SEGON.- Delegar a favor de la Sra. Alice Weber les matèries de Cultura i Normalització Lingüística, de Memòria Democràtica, de Treball, Formació i Ocupació.

TERCER.- Delegar a favor de la Sra. Helena Cayetano Gómez les matèries d'Educació, de l'Escola de Música Antoni Torrandell i de l'Escola Infantil Llar d'Infants d'Inca, del Món Rural, de Medi Ambient, de Sostenibilitat i de Benestar Animal.

QUART.- El contingut de les anteriors delegacions és específic i, per tant, inclou les facultats de direcció i gestió dels serveis corresponents, sota la supervisió i coordinació del president de la Comissió Informativa corresponent, i sense facultats de resolució mitjançant actes administratius.

QUINT. Donar compte del present Decret a la propera sessió del Ple de l'Ajuntament i publicar-lo en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

 

Inca, en el dia de la signatura electrònica (5 d'octubre de 2021)

El batle-president Virgilio Moreno Sarrió