Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 462344
Nomenament policies locals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per fer constar que a l'expedient núm. 345/2020 (Seleccions de Personal i Provisions de Llocs de treball. Convocatòria procés selectiu per cobrir com a personal funcionari de carrera 2 places vacants de la categoria de policia local de l'ajuntament de sa pobla mitjançant el procediment ordinari), s'ha dictat decret que a la seva part bastant diu:

Primer.- Aprovar la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenats com a funcionaris en pràctiques, previ compliment dels requisits i tràmits establerts a les bases de la convocatòria i l'article 177.2 del Decret 40/2019 pel que s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears.

Relació d'aspirants que ha superat el procés selectiu, fins a la data d'avui, de conformitat amb les bases reguladores i sense perjudici del que es disposa a la base desena de les mateixes: 

DNI

PUNTUACIÓ FINAL DEFINITIVA

43235371-V

14.915

43189194-R

14.115

Segon.- Publicar la present serà publicada en el BOIB, en la pàgina web de l'ajuntament http://www.sapobla.cat/ i al tauler d'anuncis https://sapobla.eadministracio.cat/board/.

Tercer.- De conformitat amb la base novena de la convocatòria:

Les persones aspirants disposen d'un termini de vint dies hàbils, des de la data de publicació de la resolució d'aprovació de la relació d'aspirants que han superat el procés selectiu i que han de ser nomenats funcionaris en pràctiques, per presentar els documents que acrediten que compleixen els requisits que exigeix la convocatòria.

No requereixen presentació aquells documents que es trobin en poder de l'Ajuntament de sa Pobla o se'n pugui comprovar la informació per tècniques telemàtiques segons es regula en l'article 28 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest darrer cas l'interessat ha d'indicar en quin moment i davant quin òrgan administratiu va presentar els documents esmentats, i les administracions públiques els han de sol·licitar electrònicament a través de les seves xarxes corporatives o d'una consulta a les plataformes d'intermediació de dades o altres sistemes electrònics habilitats a l'efecte.

L'incompliment d'aquest termini o si de l'examen de la documentació presentada se'n dedueix que els aspirants no compleixen els requisits que s'exigeixen en la convocatòria, suposarà la pèrdua del dret a ser nomenats funcionaris en pràctiques i quedaran sense efecte totes les actuacions anteriors relatives al seu nomenament.

Quart.- Comunicar al Registre de Personal, als efectes oportuns.

 

Sa Pobla, en el dia de la signatura electrònica (5 d'octubre de 2021)

El batle Llorenç Gelabert Crespí