Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 461619
Resolució de la Presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) de dia 20 de juliol de 2021, per la qual es rectifiquen les errades materials de la resolució de la Presidència de l’IMAS de dia 16 de juliol de 2021 d'adjudicació de la concertació social del servei de residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament, inclòs a la xarxa pública de serveis per a persones amb discapacitat de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Dia 16 de juliol de 2021 es va dictar per la Presidència de l'institut Mallorquí d'Afers Socials, en endavant ,IMAS, resolució d'adjudicació de la concertació social del servei de residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament, per la qual s'adjudicaven places, mitjançant el procediment de concertació d'urgència, comprès a la Llei 12/2018 de 15 de novembre, de serveis a les persones en l'àmbit social a la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 146 de 22 de novembre de 2018), a les següents entitats:

  • AMADIP. ESMENT FUNDACIÓ (en endavant AMADIP).
  • ASSOCIACIÓ DE PROTECCIÓ A LES PERSONES AMB DISMINUCIÓ PSÍQUICA DE MANACOR I COMARCA ( en endavant APROSCOM FUNDACIÓ).
  • ASOCIACIÓN DE MADRES Y PADRES DE PERSONAS CON DISCAPACIDAD DE LAS ISLAS BALEARES (en endavant AMADIBA).
  • ASOCIACIÓN DE PARÁLISIS CEREBRAL DE BALEARES (en endavant FUNDACIÓ ASPACE).
  • CENTRO MATER MISERICORDIAE (en endavant MATER MISERICORDIAE).
  • PATRONAT DE L'AGRUPACIÓ PROMINUSVÀLIDS PSÍQUICS DE LA COMARCA D'INCA (en endavant PATRONAT D'INCA).

2. El Servei Juridicoadminsitratiu de l'IMAS, d'ofici, ha detectat una sèrie d'errades materials en l'esmentada resolució, identificant en diverses ocasions el servei de residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament amb servei de centre de dia per a persones amb discapacitat física, objecte d'un altre concertació, i amb la numeració. Per això, es adient emetre la present resolució, amb objecte d'esmenar les errades detectades.

Fonaments de Dret

Pel que fa a la competència,

1. Decret de la Presidència del Consell de Mallorca pel qual es nomenen els membres del Consell Executiu (BOIB núm. 92, de 9 de juliol de 2019), sent nomenat el senyor Javier de Juan Martín conseller executiu de Drets Socials.

2. L'òrgan competent per aprovar aquesta resolució és la Presidència de l'IMAS, d'acord amb l'article 7.2.28 dels Estatuts de l'IMAS (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019). No obstant això, i d'acord amb l'article 8.2.1 les Vicepresidències de l'IMAS supliran a la Presidència i assumiran les seves atribucions en cas de vacant, absència, malaltia, impossibilitat física o una altre causa legal.

Pel que fa al fons i al procediment

3. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en concret, l'article 109 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques preveu que «Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes» (BOE núm. 236, de 2 d'octubre de 2015).

En virtut de la competència atribuïda legalment,

RESOLC

Primer. RECTIFICAR de la resolució núm. 10.301 de 16 de juliol de 2021 d'adjudicació de la concertació social del servei de residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament, els punts següents:

  • Punt Primer del apartat «RESOLC», on posa:

«La vigència d'aquest concert d'urgència del servei de centre de dia per a persones amb discapacitat física serà d'un any des de la seva formalització entre l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant IMAS) i l'entitat, podent prorrogar-se pel mateix període»; ha de dir:

«La vigència d'aquest concert d'urgència del servei de centre de dia per a persones amb discapacitat física serà d'un any des de la seva formalització o en la data que expressament es determini a l'acord d'acció concertada subscrit entre l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant IMAS) i l'entitat, podent prorrogar-se pel mateix període».

Ha de dir:

«La vigència d'aquest concert d'urgència del servei de residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament serà d'un any des de la seva formalització entre l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant IMAS) i l'entitat, podent prorrogar-se pel mateix període»; ha de dir:

«La vigència d'aquest concert d'urgència del servei de de residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament serà d'un any des de la seva formalització o en la data que expressament es determini a l'acord d'acció concertada subscrit entre l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant IMAS) i l'entitat, podent prorrogar-se pel mateix període».

  • Fonament de Dret núm. 20, on posa: «Resolució, núm. 1125 de data 3 de març de 2021, de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, per la qual es convoca la concertació social d'urgència del servei de centre de dia per a persones amb discapacitat física, inclòs a la xarxa pública de serveis per a persones amb discapacitat de Mallorca (BOIB núm. 34, d'11 de març de 2021)», ha de dir:

«Resolució, núm. 1118 de data 2 de març de 2021, de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, per la qual es convoca la concertació social d'urgència del residència per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o del desenvolupament, inclòs a la xarxa pública de serveis per a persones amb discapacitat de Mallorca (BOIB núm. 34, d'11 de març de 2021)».

  • Punt Sisè del apartat «RESOLC», on posa: «Vuitè. APROVAR, de conformitat amb l'article 10.1 de la Llei 12/2018, el model d'Avaluació i seguiment, que consta com Annex III de la present resolució.», ha de dir:

«Sisè. APROVAR, de conformitat amb l'article 10.1 de la Llei 12/2018, el model d'Avaluació i seguiment, que consta com Annex III de la present resolució.».

  • Punt Setè del apartat «RESOLC», on posa: «Novè. NOTIFICAR aquesta resolució a les entitats adjudicatàries, així com a la Direcció Insular de Persones amb Discapacitat i Innovació Social, al Servei de Gestió Econòmica, a la Intervenció Delegada i a la Direcció Insular d'Hisenda i Pressuposts.», ha de dir:

«Setè. NOTIFICAR aquesta resolució a les entitats adjudicatàries, així com a la Direcció Insular de Persones amb Discapacitat i Innovació Social, al Servei de Gestió Econòmica, a la Intervenció Delegada i a la Direcció Insular d'Hisenda i Pressuposts.».

Segon. ORDENAR la publicació d'aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Tercer. NOTIFICAR aquesta resolució a les entitats adjudicatàries, així com a la Direcció Insular de Persones amb Discapacitat i Innovació Social, al Servei de Gestió Econòmica, a la Intervenció Delegada i a la Direcció Insular d'Hisenda i Pressuposts.

 

Palma, 26 de juliol de 2021

El conseller de Drets Socials i President de l'IMAS Javier De Juan Martín