Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ INSTITUT D'INVESTIGACIÓ SANITÀRIA ILLES BALEARS (IDISBA)

Núm. 461094
Resolució de la directora general d'Investigació en Salut, Formació i Acreditació, en virtut de l'encomana de la presidenta de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), de 23 d'abril de 2021, segons l'article 28.3 dels Estatus de la Fundació IdISBa, per la qual es convoca un procés selectiu per a la contractació d’un tècnic o tècnica superior amb el grau en Ciències de la Salut i màster en Neurociències, del programa Synergia de la Fundació Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), en l'article 15 estableix la competència per ordenar la inserció d'edictes en el BOIB i, en el punt 4, especifica que les institucions o els ens públics no esmentats en els tres primers punts han d'acreditar els òrgans i les persones que, d'acord amb la seva normativa específica, estan facultats per ordenar o sol·licitar la inserció de textos en el BOIB. Si no hi ha acreditació específica, s'ha d'entendre que correspon a qui exerceixi la representació de l'òrgan, l'ens o la institució de què emana el text.

D'altra banda, d'acord amb l'article 27 dels Estatuts de la Fundació, el director gerent de la Fundació és la persona competent per desenvolupar la política de personal aprovada pel Patronat i, amb aquesta finalitat, seleccionar el personal, subscriure o rescindir els contractes, executar els acords del Patronat en matèria de retribucions, acordar les sancions, exercir la direcció superior del personal al servei de la Fundació i mantenir les relacions amb els òrgans de representació de personal, a més de totes aquelles altres actuacions que en aquesta matèria li encomanin, sense perjudici de les funcions que corresponen al president.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

Ordenar la inserció en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la convocatòria per a la contractació d'un tècnic o tècnica superior amb grau en Ciències de la Salut i màster en Neurociències per al grup Neurociència Cognitiva-Afectiva i Psicologia Clínica.

 

Palma, 5 octubre de 2021

La directora general d'Investigació en Salut, Formació i Acreditació

Asunción Sánchez Ochoa

(En virtut de l'encomana de la presidenta de la Fundació, de 23 d'abril de 2021, segons l'article 28.3 dels Estatuts de la Fundació IdISBa)

 

ANNEX 1

Convocatòria del procés selectiu d'un tècnic o tècnica superior amb el grau en Ciències de la Salut i màster en Neurociències, per al grup Neurociència Cognitiva-Afectiva i Psicologia Clínica.

La Fundació té encomanades, entre altres, les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l'execució de programes d'investigació clínica, bàsica i aplicada, el desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.

Per poder dur a terme aquestes funcions, la Fundació necessita efectuar la incorporació temporal d'un tècnic o d'una tècnica superior amb grau en Ciències de la Salut, o afí, i màster en Neurociències.

L'article 23.2 de la Llei 7/2010, de 21 de juliol, del sector públic instrumental de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix els criteris que han de seguir els ens públics de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en la contractació de personal laboral.

Els articles 17 i 18 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposen que s'han d'aplicar els principis d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat en les contractacions.

L'apartat segon B de l'Acord del Consell de Govern de 23 de febrer de 2007, de modificació de l'àmbit d'aplicació i de determinació de l'abast del control del punt 5 de l'Acord del Consell de Govern de 19 de desembre de 1995, preveu la comptabilitat i la rendició de comptes de les empreses públiques de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, pel que fa a la selecció de personal dels ens públics de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, i en exercici de les competències que m'atribueix l'article 28.1 i dels Estatuts fundacionals vigents,

Convoc

El procés per a la selecció i posterior contractació d'un tècnic o tècnica superior amb el grau en Ciències de la Salut, o afí, i màster en Neurociències amb els requisits, característiques i criteris de selecció següents:

I. Requisits de la plaça

  • Estar en possessió del títol universitari del grau o llicenciatura de Ciències de la salut.

  • Estar en possessió del títol universitari del màster en Neurociències.

  • Nivell B2 de llengua catalana.

  • Tenir la nacionalitat espanyola o alguna altra en els casos en què, d'acord amb l'article 57 de l'Estatut bàsic de l'empleat públic (EBEP), es permeti l'accés a l'ocupació pública.

  • Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.

  • Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l'edat de jubilació forçosa.

  • No haver estat separat o separada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap entitat del sector públic, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar en estat d'inhabilitació de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de ser nacional d'un altre Estat, no estar en estat d'inhabilitació o en situació equivalent, ni haver rebut sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l'accés a una ocupació pública.

  •  Formulari d'autoavaluació emplenat (annex III de la convocatòria).

No es valoraran els CV de les persones que no compleixin amb els requisits.

II. Funcions de la plaça

  • Reclutament de pacients (20 càncer de mama, 20 càncer colorectal) i controls (n=20).

  • Registre i anàlisi de dades psicofisiològiques en el laboratori d'EEG.

  • Desenvolupament de l'estudi sobre la regulació i l'expressió d'emocions a casos i controls del projecte SYN2018/08: preparació i execució dels registres EEG, preparació i execució de les tasques experimentals per la introducció d'emocions, anàlisi de dades subjectives i psicofisiològiques (EEG, variabilitat cardíaca, activació del SNA).

  • Redacció d'informes científics amb descripció de la metodologia empleada i l'anàlisi estadístic dels resultats.

III. Presentació de sol·licituds

 Les sol·licituds es poden presentar al registre físic de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (Carretera Valldemossa, 79, Son Espases, Edifici S, primera planta) o mitjançant el correu electrònic del Departament de Recursos Humans (idisba.rrhh@ssib.es)1

1Els documents adjunts al correu electrònic han d'estar en format PDF i comprimits a un únic ZIP.

El termini de recepció de sol·licituds serà de 10 dies hàbils des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria.

Les persones aspirants hauran de presentar juntament amb la sol·licitud la documentació acreditativa dels requisits i dels mèrits que al·leguin en la forma en que estableixen les bases. NO es podrà valorar cap mèrit que no s'hagi acreditat amb l'aportació de la documentació corresponent dins del termini de presentació de sol·licituds.

IV. Admissió de les persones aspirants

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds i de la documentació relativa als requisits, per participar en el procediment de selecció, es publicarà una resolució (a la pàgina web de l'IdISBa) mitjançant la qual s'aprova la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, amb la indicació de les causes d'exclusió.

Les persones aspirants exclosos o omesos disposaran d'un termini de 3 dies hàbils, a partir del pròxim dia des de la publicació de la resolució provisional, per esmenar els defectes o adjuntar la documentació que sigui preceptiva. En cas de no esmenar o adjuntar la documentació indicada, s'entendrà que renuncien a la seva sol·licitud.

Finalitzat el termini indicat en el paràgraf anterior, es dictarà una resolució mitjançant la qual s'aprovarà la llista definitiva de persones admeses i excloses del procés selectiu.

V. Reserva en favor de persones amb discapacitat

Existeix a l'IdISBa una reserva del 7 % de llocs de feina per a persones amb discapacitat, segons el Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, per el que s'aprova el text refós de la Llei de l'EBEP. No obstant, aquesta plaça no està reservada per a aquesta finalitat.

VI. Tribunal qualificador

  • Dra. Pilar Roca Salom, investigadora de l'IdISBa.

  • Dr. Pedro Montoya, investigador de l'IdISBa.

  • Responsable de Recursos Humans de l'IdISBa, actuant com a secretari/a del tribunal.

El tribunal qualificador pot declarar, previ informe motivat, la convocatòria deserta per la no adequació de candidats i candidates.

VII. Resolució de la convocatòria i publicació de la borsa

Una vegada finalitzat el procés selectiu, el tribunal qualificador elaborarà una llista definitiva de totes les persones aspirants que formin part del procés selectiu, per ordre de puntuació obtinguda. Aquesta llista serà publicada a la web de la Fundació.

La contractació de la persona aspirant més idònia es realitzarà d'acord amb l'ordre de prelació.

VIII. Modalitat de contractació

Contracte per obra i servei a temps parcial de 20 hores setmanals (de dilluns a divendres de 9:00 a 13:00), amb data de fi a 30 de març de 2022 (amb possibilitat de prorroga).

Projecte: «Estudi pilot per a la identificació de factors ambientals i d'estils de vida associats al desenvolupament del càncer colorectal i del càncer de mama a les Illes Balears». (SYN18/08)

Remuneració bruta: 21.386,83 euros bruts anuals.

Ubicació: Universitat de les Illes Balears amb possibilitat de desplaçaments a l'HSLL, HCIN, HUSE i HM.

IX. Acreditació dels requisits i mèrits

Els requisits i mèrits al·legats pels aspirants s'han d'acreditar mitjançant la presentació de còpia de la següent documentació.

a. Experiència professional: mitjançant certificat de l'entitat allà on es varen prestar serveis; en cas de no ser possible, mitjançant contracte i vida laboral.

b. Titulació acadèmica: còpia del títol acadèmic (ambdues cares).

c. Cursos, seminaris, beques, etc.: còpia dels certificats o diplomes acreditatius dels cursos que s'hagin dut a terme, amb especificació de les hores de duració de l'acció formativa o dels crèdits aconseguits.

d. Coneixements orals i escrits d'idiomes: mitjançant còpia de certificat emès per l'òrgan competent (EOI, Conselleria, UIB i altres universitats o centres d'acreditació amb prestigi reconegut).

d. Publicacions: un exemplar de la publicació o referencia bibliogràfica identificativa de les publicacions i de la seva autoria.

Els mèrits s'hauran d'acreditar amb referència a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

Les persones aspirants han de presentar tots els documents acreditatius dels seus mèrits ordenats d'acord amb els apartats del barem de mèrits i numerats correlativament (juntament amb l'autobarem que podeu trobar en aquestes bases).

La documentació acreditativa de tots els mèrits s'ha de presentar juntament amb la sol·licitud.

X. Procediment de selecció

Valoració de mèrits acreditats pels aspirants, d'acord amb el barem que apareix a continuació i una entrevista personal.

1. Formació (3 punts màx.)

  • Altres graus relacionats: 1 punt per grau (2 punts màx.)
  • Altres màsters relacionats: 1 punt per màster (2 punts màx.)
  • Idiomes europeus (1 punt màx.):
    • Certificat nivell B1: 0.25 punts per certificat.
    • Certificat nivell B2: 0.50 punts per certificat.
    • Certificat nivell C1: 0.75 punts per certificat.
    • Certificat nivell C2: 1 punt per certificat.
    • Cursos de formació relacionats amb la plaça (tècniques de registre i anàlisis de EEG o senyals d'activitat fisiològica perifèrica): 0.5 punts/10 hores (1 punt màx.)
    • Altres cursos de formació (bioseguretat, bioètica, tècniques de biologia molecular, etc.): 0.1 punts/10 hores (1 punt màx.)

2. Experiència professional (5 punts màx.)

  • Experiència en activitats relacionades amb la investigació a realitzar

(4 punts màx.):

  • En el registre i anàlisi de dades d'EEG: 2 punts/any.

  • En el registre i anàlisi de dades electrofisiològiques (EKG, EMG, etc.):

1 punt/any.

  • En el registre i anàlisi de dades conductuals en ésser humans: 0.5 punts/any.

  • Participació en projectes d'investigació (1 punt màx.)

  • Com a investigador/a principal: 1 punt per projecte.

  • Com a investigador/a: 0.5 punts per projecte.

  • Com a col·laborador/a: 0.25 punts per projecte.

3. Divulgació científica – Publicacions científiques relacionades (1 punt màx.)

  • Publicacions indexades al Journal Citation Report (JCR): 1 punt per publicació.

  • Presentació de comunicacions a congressos: 0.5 punts per cada congrés internacional, 0.25 per nacional i 0.1 per local.

  • Participació activa en activitats de divulgació científica: 0.2 punts/10 hores.

4. Fase d'entrevista (1 punt màx.)

L'entrevista versarà sobre temes relacionats amb la present oferta de treball. La persona candidata haurà d'aportar a l'entrevista els documents originals per a poder acarar-los en cas de no haver-los aportat acarats prèviament amb la sol·licitud.

El dia i l'hora de l'entrevista es publicaran a la web de la Fundació: www.idisba.es. La persona candidata ha de confirmar la realització de l'entrevista perquè li sigui adjudicada una hora concreta. En el supòsit que l'entrevista es realitzi per mitjans virtuals, la documentació original s'haurà de presentar quan així ho requereixi el Departament de Recursos Humans. La no realització de l'entrevista suposarà l'exclusió del procés selectiu.

XI. Recursos

L'ordre jurisdiccional social és el competent per a resoldre les controvèrsies derivades d'aquestes bases, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s'hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social.

 

Palma, 5 octubre de 20215 / octubre / 2021

La directora general d'Investigació en Salut, Formació i Acreditació

Asunción Sánchez Ochoa

(En virtut de l'encomana de la presidenta de la Fundació, de 23 d'abril de 2021, segons l'article 28.3 dels Estatuts de la Fundació IdISBa)

 

ANNEX 2

Formulari d'inscripció per a la convocatòria del procés selectiu per la contractació d'un tècnic o tècnica superior amb el grau en Ciències de la Salut i màster en Neurociències, del programa Synergia, per al grup Neurociència Cognitivo-Afectiva i Psicologia Clínica.

Nom:

Cognoms:

DNI:

Adreça:

Telèfon de contacte:

Correu electrònic:

EXPÒS

Que he tingut coneixement de la convocatòria del procediment selectiu per a la contractació d'un tècnic o tècnica superior amb el grau en Ciències de la Salut i màster en Neurociències, de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, per al grup Neurociència Cognitivo-Afectiva i Psicologia Clínica.

DOCUMENTACIÓ QUE S'ADJUNTA

  • Titulació exigida com a requisit. (Document 1)

  • Títols universitaris (Doc. 1.1)

  • Certificat de català B2 (Doc. 1.2)

  • Fotocòpia del DNI o NIE. (Document 2)

  • CV actualitzat. (Document 3)

  • Documentació acreditativa dels mèrits i autobarem emplenat per la persona interessada. (Documentació numerada a l'autobarem)

DECLAR

  • Tenir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques.

  • No haver estat separat o separada mitjançant expedient disciplinari del servei de cap entitat del sector públic, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni estar en estat d'inhabilitació de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En cas de ser nacional d'un altre Estat, no estar en estat d'inhabilitació o en situació equivalent, ni haver rebut sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l'accés a una ocupació pública.

Per tot l'exposat,

SOL·LICIT

La meva admissió per formar part del procediment selectiu per a la contractació d'un tècnic o tècnica superior amb el grau en Ciències de la salut i màster en Neurociències, de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

Palma, _____________________

Signatura

A la direcció de la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balear

 

ANNEX 3

AUTOAVALUACIÓ DE MÈRITS

Procés selectiu per a la plaça d'un tècnic o tècnica superior amb grau en Ciències de la Salut i màster en Neurociències

NOM

P. MÀX.

PUNTS

DOCUMENTACIÓ ACREDITATIVA ADJUNTA

FORMACIÓ

3

 

 

Altres graus relacionats: 1 punt per grau

2

 

 

Altres màsters relacionats: 1 punt per màster

2

 

 

Idiomes europeus:

1

 

 

Nivell B1: 0.25 punts per certificat

 

 

Nivell B2: 0.50 punts per certificat

 

 

Nivell C1: 0.75 punts per certificat

 

 

Nivell C2: 1 punt per certificat

 

 

Cursos de formació relacionats amb la plaça: 0.5 punts/10 hores

1

 

 

Altres cursos de formació: 0.1 punts/hores

1

 

 

EXPERIENCIA PROFESIONAL

5

 

 

Experiència en activitats relacionades amb el lloc de feina:

4

 

 

En el registre i anàlisi de dades d'EEG: 2 punts/any

 

 

En el registre i anàlisi de dades electrofisiològiques: 1 punt/any

 

 

En el registre i anàlisi de dades conductuals en ésser humans: 0.5 punts/any

 

 

Participació en projectes d'investigació relacionats amb les activitats del projecte

1

 

 

Com a investigador/a principal: 1 punt per projecte

 

 

Com a investigador/a: 0.5 punts per projecte

 

 

Com a col·laborador/a: 0.25 punts per projecte

 

 

PUBLICACIONS CIENTÍFIQUES

1

 

 

Publicacions indexades al JCR: 1 punt per publicació

1

 

 

Presentació de comunicacions a congressos: 0.5 punts per cada congrés internacional, 0.25 punts per nacional i 0.1 punts per local

 

 

Participació activa en activitats de divulgació científica: 0.2 punts per activitat

 

 

ENTREVISTA

1

 

 

TOTAL