Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 461023
Extracte de la convocatòria d’ajudes econòmiques a entitats i associacions sense ànim de lucre en matèria de serveis socials, a l’àmbit de l’illa d’Eivissa, any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Identificador BNDS núm. 587690

De conformitat amb allò establert als articles 17.3.b) i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria d'ajudes a dalt referides (BOIB núm. 135, de 2 d'octubre de 2021), el text complet de la qual es pot consultar en la Base de dades Nacional de Subvencions.

Bases d'ajudes econòmiques a entitats i associacions sense ànim de lucre en matèria de serveis socials a l'illa d'Eivissa, per a l'any 2021

Objecte i finalitat

L'objecte d'aquestes bases és fixar els criteris i el procediment de concessió de les ajudes econòmiques adreçades a donar suport al finançament dels projectes que en matèria de serveis socials realitzen les entitats i les associacions sense ànim de lucre a l'illa d'Eivissa, d'acord amb les característiques i els requisits que estableixen aquestes bases.

La finalitat d'aquesta subvenció és ajudar les referides entitats i associacions a fer front a les despeses ocasionades pels projectes presentats.

Queda exclosa d'aquesta convocatòria la següent tipologia d'entitats:

- Entitats i associacions de persones majors sense ànim de lucre, que seran objecte d'una convocatòria específica.

Consignació pressupostària

El pressupost per a aquesta convocatòria és d'un milió dos-cents mil euros (1.200.000 €) amb càrrec a l'aplicació pressupostària 2310.48963 del vigent pressupost de la Corporació, que es distribuirà segons les modalitats que es detallen a la base cinquena d'aquesta convocatòria.

Entitats beneficiàries

Podran sol·licitar subvenció únicament les entitats i les associacions de serveis socials sense ànim de lucre que realitzin les actuacions que figuren a l'objecte d'aquesta convocatòria, i que compleixin els requisits següents:

1.- Estar legalment constituïdes almenys des de sis mesos abans de la presentació de la sol·licitud.

2.- No tenir ànim de lucre.

3.- Estar inscrites en el Registre d'Associacions del Govern de les Illes Balears.

4.- Estar inscrites en el Registre de Serveis Socials previst a la Llei 4/2009, d'11 de juny, de serveis socials de les Illes Balears, o haver-ne sol·licitat la inscripció i estar en condicions d'obtenir-la, abans de la publicació d'aquestes bases al BOIB.

5.- Tenir el seu domicili social a l'illa d'Eivissa, que hi tenguin delegació o que habitualment hi desenvolupin les seues activitats. També podran sol·licitar aquesta subvenció les entitats o les associacions de lluita contra el càncer amb domicili social a les Illes Balears, que ofereixin acollida i suport psicosocial a residents de l'illa d'Eivissa i les seues famílies quan s'han de desplaçar a l'hospital de referència de les Illes Balears, a un altre centre públic de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a una altra comunitat autònoma, per al diagnòstic i el tractament de la malaltia.

6.- Estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i de la Seguretat Social i amb les obligacions tributàries del Consell Insular d'Eivissa, amb anterioritat a dictar la proposta de resolució de concessió i en el moment d'efectuar el pagament.

7.- No trobar-se sotmeses a cap dels supòsits de prohibició per ser beneficiari de subvencions establerts a l'article 10 del Text refós de la Llei de subvencions, aprovat pel Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, i amb l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

8.- En aquesta convocatòria, no es consideren entitats beneficiàries: les entitats amb finalitat lucrativa, comercial, mercantil o similars; els col·legis i les associacions professionals; les federacions i les entitats esportives; els centres docents o d'ensenyament; les corporacions locals i les entitats de dret públic i les entitats de tipus polític o sindical.

Presentació de sol·licituds i documentació adjunta

El termini per presentar les sol·licituds serà de deu dies hàbils, a partir l'endemà de la data de publicació de l'extracte de la convocatòria de les ajudes regulades en aquestes bases al BOIB.

Les sol·licituds de les ajudes es formalitzaran mitjançant instància, segons el model normalitzat que figura a l'Annex I d'aquestes bases, degudament emplenat. El model de sol·licitud, així com els annexos que l'han d'acompanyar, es facilitaran a la direcció de la seu electrònica (https://seu.conselldeivissa.es)

Es presentaran en el Registre Electrònic General de la mateixa Institució o en qualsevol de les formes establertes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

  

Eivissa, 5 d'octubre de 2021

La cap de secció de Serveis Socials

Ana Andreu Mas