Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 460065
Convocatòria de Junta General
 per la votació i aprovació dels Estatuts de la Comunitat de Regants de Porreres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Als efectes del que estableix l'article 81 del Reial decret legislatiu 1/2001, de 20 de juliol que aprova el Text refós de la Llei d'aigües i en compliment del que regula l'article 201 del Reglament del Domini Públic Hidràulic, Don Juan Mora, com a president de la Junta Redactora dels Estatuts de la Comunitat de Regants de Porreres, convoca a tots els interessats a assistir i participar en la Junta General que tindrà lloc a les 20.30 hores a Porreres a les oficines municipals que es troben al Cr. Santa Creu s/n. Edifici Escorxador, s/n, d'aquest municipi, al cap de quinze dies hàbils a comptar des del següent al de la present publicació (en cas de dissabte, el següent dia hàbil), amb el següent, ordre del dia:

1. Presentar, examinar i votar el projecte d'estatuts, ordenances i reglaments pels quals es regirà la comunitat.

2. Incorporar a la comunitat als regants inclosos originàriament en el Projecte i Padró d'usuaris inicial i que no van poder acudir a la Junta General Constitutiva o, alternativament, facultar a la Junta de Govern perquè procedeixi a la seva incorporació.

3. Elegir els càrrecs de la Junta de Govern i del Jurat; nomenar un tresorer/Comptable i un secretari.

4. Presentar, examinar i votar el conveni regulador per al finançament i construcció, lliurament, recepció i seguiment mediambiental de les obres de modernització i consolidació dels regadius de la comunitat de regants de Porreres presentat per SEIASA.

5. Facultar el president nomenat per representar i signar en nom de la Comunitat de Regants quants documents siguin necessaris signar sense poder-se complir els requisits que estableixen els estatuts per motius relacionats amb les restriccions introduïdes o que s'introdueixin per les autoritats a conseqüència de la COVID- 19.

6. Facultar el president nomenat per representar i signar en nom de la Comunitat de Regants l'Acta d'adhesió al «Convenio entre el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación y SEIASA en relación con las obras de modernización de regadíos del "Plan para la mejora de la eficiencia y la sostenibilidad en regadíos" incluido en el Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia de la Economía Española. Fase I» i acceptar de manera incondicionada la totalitat de les seves clàusules en tot allò que li sigui d'aplicació.

7. Presentar, examinar i votar el conveni amb la Conselleria corresponent del Govern Balear perquè aquesta es faci càrrec de la totalitat de les despeses, costos i garanties que corresponguin a la Comunitat de regants a conseqüència de la signatura del Conveni regulador per al finançament i construcció, lliurament, recepció i seguiment mediambiental de les obres de modernització i consolidació dels regadius de la comunitat de regants de Porreres presentat per SEIASA, així com els compromisos mediambientals que, en aplicació del conveni, s'hagin d'assumir per la Comunitat de Regants amb l'empresa encarregada de l'execució del Projecte

8. Facultar el president nomenat, per representar i signar en nom de la Comunitat de Regants l'Acta d'Adhesió al Conveni que es presenti pel Govern Balear.

9. Facultar el president per a la signatura, en nom de la Comunitat de Regants, de quants avals i garanties siguin necessaris i complementaris als convenis les actes d'adhesió dels quals se signin pel president en nom de la Comunitat de Regants.

10. Facultar la Junta de Govern i al president en nom de la Comunitat de Regants per a la incorporació de la Conselleria d'Agricultura del Govern Balear com a membre de la Comunitat de Regants en les mateixes condicions que la resta de comuners.

11. Precs i preguntes.

 

Porreres, 29 de setembre de 2021

El president de la junta redactora dels estatuts Juan Mora