Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 458084
Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB), per la qual s'estableixen instruccions amb relació a la impartició de formació professional per a l'ocupació en el context de la situació sanitària ocasionada per la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 23 de gener de 2021 es va publicar, al BOIB núm. 10, la Resolució de 21 de gener de 2021 del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears

que establia les instruccions per a la impartició de la formació professional per a l'ocupació en el context de la situació sanitària provocada per la COVID-19.

El 28 de setembre de 2021, el Consell de Govern de les Illes Balears va aprovar l'Acord del Consell de Govern de 27 de setembre de 2021 pel qual s'aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 i s'estableixen els nivells d'alerta sanitària que s'han d'aplicar a cada una de les illes (BOIB 28 de setembre de 2021, núm. 133).

Aquest Pla, en l'apartat V, punt 2.3, estableix que per a l'activitat de formació professional per a l'ocupació s'ha de reprendre l'activitat formativa presencial en les condicions que es determinin per resolució del president del SOIB.

Per això, dict la següent

Resolució

Primer

Objecte

Regular la impartició de Formació professional per a l'ocupació de totes les iniciatives de formació que han d'impartir els centres de formació inclosos en el Registre estatal d'entitats de formació.

Segon

Àmbit d'aplicació

Aplicar a totes les accions formatives que s'executin a partir de l'entrada en vigor d'aquesta Resolució.

Tercer

Modalitat d'impartició

La modalitat d'impartició ha de ser l'establerta en la corresponent convocatòria o instrument jurídic.

S'ha de complir amb les mesures o protocols de prevenció i seguretat en la salut aprovats per les autoritats sanitàries.

Els centres educatius públics i concertats que imparteixin formació professional per a l'ocupació han d'impartir-la d'acord amb les mesures i protocols establerts per als títols de formació professional.

Quart

Efectes

Deixar sense efectes la Resolució de 21 de gener de 2021 del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, per la qual s'estableixen les instruccions per a la impartició de la formació professional per a l'ocupació en el context de la situació sanitària provocada per la COVID-19.

 

Cinquè

Entrada en vigor

Aquesta Resolució entra en vigor el dia en què es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Sisè

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril), i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de publicar-se en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, 4 d'octubre de 2021

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB Iago Negueruela Vázquez