Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 454245
Exposició pública de l'expedient d'adquisició per prescripció adquisitiva o usucapió del carrer Riu de Llobregat, terme municipal de Calvià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió de data 30 de setembre de 2021 el Plé de la Corporació va adoptar acord del següent tenor:

ACORD

PRIMER. Aprovar l'adquisició per prescripció adquisitiva o usucapió, en la modalitat d'extraordinària, per considerar aquest Ajuntament que s'han complert els requisits legals establerts, del bé immoble “carrer Riu de Llobregat” situat a Santa Ponça d'aquest Municipi, que es descriu a continuació:

  • El bé immoble objecte de prescripció adquisitiva es el carrer Riu de Llobregat situat a Santa Ponça.
  • El bé immoble està qualificat com a vial públic dins sol urbà conforme al Pla General d'Ordenació Urbana.
  • La seva superfície total és de 1.250 m2, d'acord amb la documentació que s'adjunta a l'expedient.  

SEGON. Qualificar el bé immoble adquirit com bé de domini públic, afecte un ús o el servei públic destinat a ús públic comú general, conforme a l'art. 8.4.c) del Reglament de Béns de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 1372/1986, de 13 de juny.

TERCER. Incloure aquest bé immoble en l'Inventari de Béns de l'Ajuntament.

QUART. Sotmetre aquest acord a informació pública i audiència dels interessats durant el termini de vint dies en la forma disposada per l'art. 83 la Llei 39/2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, mitjançant, notificació personal als interessats i publicació de l'anunci d'informació pública a la web municipal, www.calvia.com  i al BOIB.

Dins de l'esmentat termini, els interessats podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions, objeccions o observacions que estimin oportunes.

Les reclamacions, objeccions o observacions que es presentin seran resoltes per la Corporació plenària. En el cas que no es presentessin durant el termini d'exposició pública, l'acord inicial s'entendrà definitivament aprovat sense necessitat de nou acord exprés.

QUINT. Facultar al Tinent de Batle d'Urbanisme per subscriure i signar tota classe de documents, i en general per tot el relacionat amb aquest assumpte”

L'expedient es troba a disposició dels interessats en els Serveis Jurídics Municipals, a la Casa Consistorial, C/ Julià Bujosa Sans, batle, 1 de Calvià en horari de 9:00 a 14:00 h. per un termini de vint dies comptadors des del següent de la publicació del present anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la web municipal www.calvia.com.

Durant el termini d'exposició pública es podran presentar al·legacions en els termes establerts a l'article 16.4 de la Lley 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Calvià, 1 d'octubre de 2021

El tinent de batle d'Urbanisme

Marc López Expósito