Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 453387
Obertura del període d’informació pública en relació a la incoació de la declaració com a Bé d’Interès Cultural immaterial a la Vela Llatina i els oficis i coneixements relacionats amb la seva pràctica (expedient 79/2019)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord de 22 de desembre de 2020, la Comissió Insular de Patrimoni Històric, acordà la incoació de l'expedient de declaració com a Bé d'interès Cultural immaterial a favor de la Vela Llatina i els oficis i coneixements relacionats amb la seva pràctica (expedient 79/2019).

El citat acord fou publicat al BOIB núm. 52, de 20 d'abril de 2021.

Efectuada la resta de tràmits legals, i en execució del que disposa l'article 15.4 de la llei 18/2019 de 8 d'abril de salvaguarda del patrimoni cultural immaterial de les Illes Balears, s'obre període d'informació pública de dos mesos, comptat a partir de la data de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, per tal que qualsevol persona interessada  pugui presentar les al·legacions que estimin oportunes.

Els interessats podran sol·licitar informació sobre l'esmentat expedient al Servei del Patrimoni Històric de Mallorca, Plaça de l'Hospital, 4, Palma.

 

Palma, 1 d'octubre de 2021

El secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística (Per delegació de la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística) Resolució de 23/07/2019. BOIB núm. 109 de 8/8/2019)