Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE LLUBÍ

Núm. 452908
Projecte del contracte d'obra recondicionament dels vestuaris del Poliesportiu Municipal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament en la sessió ordinària de 20 de setembre de 2021,  va adoptar el següent acord:

Vist el projecte d'obra del contracte d'obra RECONDICIONAMENT DELS VESTUARIS DEL POLIESPORTIU MUNICIPAL amb un import de valor estimat de 164.541,19 euros que supera el 10% dels recursos ordinaris del Pressupost Municipal i que d'acord amb la Disposició Addicional Segona de la LCSP l´òrgan de contractació és el Plenari.

D'acord amb l'article 61 de la Llei 9/2017, de 08 de novembre, de Contractes del Sector Públic ( LCSP ) respecte a la capacitat de contractar:

“1.La representación de las entidades del sector público en materia contractual corresponde a los órganos de contratación, unipersonales o colegiados que, en virtud de norma legal o reglamentaria o disposición estatutaria, tengan atribuida la facultad de celebrar contratos en su nombre.

2. Los órganos de contratación podrán delegar o desconcentrar sus competencias y facultades en esta materia con cumplimiento de las normas y formalidades aplicables en cada caso para la delegación o desconcentración de competencias, en el caso de que se trate de órganos administrativos, o para el otorgamiento de poderes, cuando se trate de órganos societarios o de una fundación.”

Vist l'article 22.4 de la Llei 7/1985, de 02 d'abril, reguladora de les Bases de Règim Local ( LRBRL ) sobre les competències delegables per part del Ple.

Vist l'article 51 del Rial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals ( ROF ):

“1.- Pleno del Ayuntamiento puede delegar cualquiera de sus atribuciones, en todo o en parte, en el Alcalde y en la Comisión de Gobierno, con excepción de las enumeradas en el23.2.

2.-El acuerdo plenario por el que se produzca la delegación, que se adoptará por mayoría simple, surtirá efectos desde el día siguiente al de su adopción, sin perjuicio de su publicación en el «Boletín Oficial» de la Provincia. Estas reglas también serán de aplicación a las modificaciones posteriores de dicho acuerdo.”

D'acord amb això, i segons les disposicions legals vigents, PROPOSO a l'Ajuntament ple l'adopció del present ACORD:

Primer.- Delegar a la Junta de Govern Local la competència de l'expedient de contractació del contracte d'obres RECONDICIONAMENT DELS VESTUARIS DEL POLIESPORTIU MUNICIPAL.

Segon.- Publicar dit acord al BOIB.

 

Llubí, 1 d'octubre 2021

La batlessa

Magdalena Perelló Frontera