Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ ORQUESTRA SIMFÒNICA ILLES BALEARS

Núm. 450947
Resolució de Modificació de les Bases reguladores i convocatòria de concessió de beques del programa “Acadèmia Simfònica”, en règim de concurrència competitiva, per a estudiants de cicles superiors de música

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 19 de setembre foren formulades les bases reguladores i realitzada la convocatòria de la concessió de beques del programa "Acadèmia Simfònica", en règim de concurrència competitiva, per a estudiants de cicles superiors de música (BOIB núm. 130, de 21 de setembre de 2021).

2. Atès que el primer programa objecte de la beca és doble i per això ha d'elevar-se la quantia de la beca, i atès que és necessari realitzar una modificació respecte les despeses satisfetes per estudiants que acreditin estar matriculats en un centre situat fora de la illa de Mallorca, és necessari realitzar una modificació de la base cinquena de les esmentades Bases.

Normativa aplicable

1. Estatuts de la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears (BOIB núm. 202, de 1 de desembre de 2020).

Per tot l'anterior,

Resolc

1. Modificar la base cinquena de les Bases reguladores, quedant la seva redacció definitiva de la següent forma:

“CINQUENA. IMPORT I PAGAMENT

“L'import destinat a aquesta convocatòria de beques “Acadèmia Simfònica” és de 18.000 euros, que es finançarà amb càrrec al pressupost de la Fundació dels exercicis 2021 i 2022. Per tant, es podran concedir ajuts fins a un màxim global d'aquest import dins aquesta convocatòria segons la valoració-proposta efectuada per la Comissió.

La beca consisteix en una ajuda econòmica destinada a compensar les despeses en material relacionat amb els estudis (matrícules, material per a l'instrument, partitures, cursos, etc.), en les quanties que es relacionen a continuació:

— Beca programa 1: 300 euros.

— Beca programa 2: 200 euros.

— Beca programa 3: 200 euros.

Els estudiants que acreditin la matrícula en un centre situat fora de l'illa de Mallorca podran rebre una compensació per les despeses d'estància, vols, trajectes i dietes, de fins a un màxim de 600 euros. Per a que aquestes despeses siguin compensades a l'estudiant per part de la Fundació, haurà d'enviar-se justificant de les depeses en què ha incorregut a la direcció de correu electrònic:  factures@simfonicadebalears.com.

Tots els pagaments, inclosa la beca, s'abonaran mitjanant transferència bancària al compte corrent indicat a la sol·licitud.”

2. Publicar aquesta modificació al BOIB, en el tauler d'anuncis de la seu de la Fundació i a la seva pàgina web https://simfonicadebalears.com. 

Palma, 30 de setembre de 2021

El gerent

Pere Malondra Sánchez