Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 449628
Acord d’aprovació definitiu de l’expedient número MP 2/2021 de modificació de les Bases de execució del pressupost general del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per a l’exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovat inicialment, en sessió ordinària del Ple del Consell de Mallorca que va tenir lloc el dia 29 de juliol de 2021 i transcorregut el termini d'exposició pública sense que s'hagi presentat cap al·legació, queda definitivament aprovat l'expedient núm. MP 2/2021 de modificació de Bases d'Execució del Pressupost del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per a l'exercici 2021, que a continuació es transcriu:

“1. Per acord de la Junta Rectora del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial de 13 de novembre de 2020 es va aprovar el projecte de pressuposts del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per a l'exercici 2021, i en data 30 de desembre de 2020 es va aprovar definitivament per Acord del Ple del Consell de Mallorca (BOIB núm. 216, de 31 de desembre de 2020).

2. La vicepresidenta del Consorci Serra de Tramuntana, el dia 15 de juny de 2021, va emetre una memòria justificativa en la que proposava  la modificació de les bases d'execució del Pressupost general del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per a l'exercici 2021.

3. En data 16 de juny de 2021 es va decretar incoar l'expedient de modificació de les bases d'execució del Pressupost general del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial per a l'exercici 2021 (exp. MP 2/2021).

Fonaments jurídics

D'acord amb l'article 9.1 g) dels Estatuts del Consorci (BOIB núm. 72, de 30 de maig de 2019) correspon a  la presidència del Consorci “elevar a la Junta Rectora els projectes de pressuposts, les bases d'execució i de plantilla de personal per a l'aprovació escaient”.

Per tot això, es proposa a la Junta Rectora l'adopció de l'acord següent:

Acord

1. Proposar al Ple del Consell de Mallorca la modificació de la base 2 (Modificacions pressupostàries) de les bases d'execució del pressupost de l'exercici 2021 del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial, en els termes següents:

On diu:

“1.- La presidència del Consorci incoarà els expedients de modificació de crèdit.

2.- Les modificacions pressupostàries seran aprovades pel Ple del Consell de Mallorca a proposta de la Presidència del Consorci, llevat de les que, segons els estatuts del Consorci, siguin competència de la Presidència del mateix, que s'aprovaran per resolució d'aquesta, i se'n donarà compte en la primera sessió plenària que es celebri.”

Ha de dir:

“1.- La presidència del Consorci incoarà tots els expedients de modificació de crèdit.

2.- Atenent als següents tipus de modificació pressupostària que podrà dur a terme el Consorci Serra de Tramuntana seran aprovades per:

  • Crèdits extraordinaris i suplements de crèdits, pel Ple del Consell de Mallorca a proposta de la presidència del Consorci.

  • Ampliacions de crèdit, per la presidència del Consorci per resolució, donant-se compte al Ple en la primera sessió plenària que es celebri.

  • Transferències de crèdit entre aplicacions pressupostàries de despesa que estiguin dins la mateixa àrea de despesa i pertanyin a diferents nivells de vinculació jurídica o si afecten a crèdits de personal encara que pertanyin a diferents grups de funció, per la presidència del Consorci per resolució, donant-se compte al Ple en la primera sessió plenària que es celebri.

  • Transferències de crèdit entre aplicacions pressupostàries de despesa que pertanyin a diferents àrees de despeses, excepte les que afectin a crèdits de personal, o bé entre aplicacions de despesa corresponents a subvencions nominatives, per la presidència del Consorci per resolució, donant-se compte al Ple en la primera sessió plenària que es celebri.

  • Generacions de crèdit, per la presidència del Consorci per resolució, donant-se compte al Ple en la primera sessió plenària que es celebri. En el cas de tractar-se de generacions de crèdits per subvenció nominativa, la competència serà del Ple del Consell de Mallorca a proposta de la presidència del Consorci.

  • Incorporacions de romanents, per la presidència del Consorci per resolució, donant-se compte al Ple en la primera sessió plenària que es celebri.

  • Baixes per anul·lació, pel Ple del Consell de Mallorca a proposta de la presidència del Consorci.

3.- De l'aprovació de totes aquestes modificacions se'n donarà compte a la Junta rectora del Consorci Serra de Tramuntana Patrimoni Mundial en la primera sessió que es celebri.”

2. Publicar l'acord del Ple del Consell de Mallorca en el BOIB i exposar-lo al públic durant el termini de quinze dies, i considerar aquest acord com a definitiu si no es presenten reclamacions durant el termini d'exposició pública."

  

Palma, 29 de setembre de 2021

La presidenta del Consorci Serra de Tramuntana

Catalina Cladera Crespí