Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE MARRATXÍ

Núm. 449183
Aprovació definitiva de la modificació de l'Ordenança de Medi Ambient

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de la Corporació en sessió de data 27 de juliol de 2021 va aprovar la modificació de l'Ordenança de Medi Ambient d'aquest Ajuntament. En compliment del que s'estableix a l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, i a l'article 102.1.d) de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de Règim Local de les Illes Balears, es publica íntegrament l'esmentada modificació, tota vegada que ha esdevingut definitiva per no haver-se presentat al·legacions durant el període de trenta dies d'exposició pública habilitat a l'efecte.

Es modifiquen els articles 32 i 111 de l'Ordenança municipal de Medi Ambient incorporant el text següent:

  • Incloure en l'Article 32. Actes i activitats de lleure a l'aire lliure; el punt “sisè: sols es podrà fer ús de les instal·lacions municipals de lleure juvenil a l'aire lliure com són els skate parcs, pistes multiesportives i parcs de calistènia, de 9.00 a 21.00 hores. El batle per raons motivades podrà modificar aquest horari en dies o en períodes puntuals”.

  • Modificar “l'Article 111 bis: La utilització de les instal·lacions municipals de lleure juvenil a l'aire lliure fora de l'horari establert suposarà la comissió d'una infracció lleu amb multa de 50,00 a 600,00 euros”.

  

Marratxí, 20  de setembre de 2021

El batle

Miquel Cabot Rodríguez