Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 439735
Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual es corregeix l’error detectat a la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 7 de juny de 2021, per la qual s’aprova, per a l’any 2021, la convocatòria de les ajudes per reduir el potencial productiu del sector lleter davant la crisi provocada per la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 10 de juny del 2021 es va publicar al BOIB núm. 77 la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 7 de juny de 2021, per la qual s'aprova, per a l'any 2021, la convocatòria de les ajudes per reduir el potencial productiu del sector lleter davant la crisi provocada per la COVID-19.

Un cop publicada la resolució, s'ha detectat un error en el punt 3 de l'aparat vuitè, atès que aquestes ajudes no estan subjectes al règim de minimis, i s'ha de corregir d'acord amb el que disposen l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, en virtut del que estableix l'article 6.1.g del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, i a proposta del director gerent del FOGAIBA, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Corregir l'error detectat al punt 3 de l'apartat vuitè de la Resolució de la presidenta del FOGAIBA de 7 de juny de 2021, per la qual s'aprova, per a l'any 2021, la convocatòria de les ajudes per reduir el potencial productiu del sector lleter davant la crisi provocada per la COVID-19, en el sentit següent:

On diu:

“3. El termini màxim per dictar i notificar la resolució expressa és de sis mesos a comptar des que finalitza el termini per presentar sol·licituds i s'ha de notificar individualment a les persones interessades. Un cop transcorregut aquest termini sense que s'hagi notificat cap resolució expressa, s'entén desestimada la sol·licitud. A la resolució de concessió de l'ajuda s'ha de fer constar expressament el caràcter de minimis de l'ajuda.”

Ha de dir:

“3. El termini màxim per dictar i notificar la resolució expressa és de sis mesos a comptar des que finalitza el termini per presentar sol·licituds i s'ha de notificar individualment a les persones interessades. Un cop transcorregut aquest termini sense que s'hagi notificat cap resolució expressa, s'entén desestimada la sol·licitud.”

Segon

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma,  23 de setembre de 2021

La presidenta del FOGAIBA María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño