Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 429788
Resolució de la directora gerent de 15 de setembre de 2021 per la qual es publica la relació de convenis subscrits per la Gerència de l’Hospital de Manacor durant el segon quadrimestre del 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fonaments de dret

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, estableix que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears durant els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any una relació dels convenis subscrits en el quadrimestre anterior, tant si són amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis subscrits pel Servei de Salut de les Illes Balears durant el segon quadrimestre del 2021, que figura en l'annex d'aquesta resolució.

 

Manacor, 15 de setembre de 2021

La directora gerent de l'Hospital de Manacor

Catalina Vadell Nadal

  

ANNEX

Convenis signats entre maig i agost de 2021

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el centre docent Máster Distancia, SA, (MASTER D) per a la formació pràctica d'estudiants. Subscrit en data 5 de maig de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el centre docent Escola Pia Nostra Senyora, de Barcelona, per a la formació pràctica d'estudiants en centres de treball. Subscrit en data 19 de maig de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el centre d'estudis Joan XXIII de Barcelona per a la formació pràctica d'estudiants en centres de treball. Subscrit en data 20 de maig de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i la Universitat CEU San Pablo per a la realització de pràctiques acadèmiques externes d'estudiants. Subscrit en data 24 de maig de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i l'Institut Municipal d'Educació i Biblioteques de Calvià per al desenvolupament del projecte de pràctiques vocacionals. Subscrit en data 14 juny de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el centre docent Centro Superior de Formación Europa Sur (CESUR) per a la formació pràctica en centres de treball. Subscrit en data 17 de juny de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i la Universitat de Lleida per a la realització de pràctiques de formació docent d'estudiants. Subscrit en data 21 de juny de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i el centre educatiu Academia Fleming per al desenvolupament de pràctiques formatives d'estudiants en centres de treball. Subscrit en data 1 de juliol de 2021.

  • Conveni subscrit entre la Gerència de l'Hospital de Manacor i la Universitat Europea de València per a la realització de pràctiques externes curriculars. Subscrit en data 9 d'agost de 2021.