Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA TRIBUTÀRIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 426124
Resolució de l’ Administrador tributari de l’Agència Tributària de les Illes Balears de 10 de setembre de 2021 per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l’Agència Tributària de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 21 de la Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, disposa que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una relació dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració que ha subscrit l'Agència Tributària de les Illes Balears en el segon quadrimestre de l'any 2021:

-Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sóller i l'ATIB per a la recaptació en període voluntari i executiu de tributs locals i d'altres ingressos de dret públic, per a l'exercici de la delegació de les competències en matèria de gestió tributària de l'impost sobre béns immobles i per a la gestió tributària de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica

-Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sóller i l'ATIB per a la gestió d'expedients sancionadors en matèria de trànsit i seguretat viària.

-Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Sóller i l'ATIB en matèria de gestió tributària de l'impost sobre activitats econòmiques.

-Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Selva i l'ATIB relatiu al pagament de taxes administratives i preus públics locals que es regeixen pel sistema de declaració- liquidació o autoliquidació a través del Portal web de l'ATIB.

-Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Bunyola i l”ATIB per a la gestió d'expedients sancionadors en matèria de trànsit i seguretat viària

-Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Santa Eugènica i l”ATIB relatiu a la gestió de pagament de taxes administratives i preus públics locals que es regeixen pel sistema de declaració- liquidació o autoliquidació a través del Portal web de l'ATIB (www.atib.es).

-Conveni entre la Secretària d'Estat d'Hisenda (Direcció General del Cadastre) i l'Agència Tributària de les Illes Balears, per al intercanvi d'informació sobre el mercat immobiliari i la coordinació d'actuacions relatives al valor de referència.

 

Palma, 10 de setembre  de 2021

L' administrador tributari (Per vacant de la Dirección de l'ATIB. Art.5.3 Ordre 22/12/16, BOIB núm. 163 de 29/12/16) Justo Alberto Roibal Hernández