Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 423001
Resolució de la directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears relativa a la denegació de subvencions en concepte d’ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l’empresa Thomas Cook prevists a l’Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, d’11 d’octubre de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.En data 5 d'octubre de 2019 es va publicar al BOIB núm. 136, el Decret llei 2/2019, de 4 d'octubre, que té com a objecte establir, amb caràcter immediat, ajuts puntuals destinats a pal·liar els impactes econòmics que produeix el concurs de creditors de l'agència de viatges Thomas Cook sobre l'economia de les Illes Balears.

2.Aquest Decret llei regula el marc per establir i executar els ajuts del Programa II. En aquest programa es preveuen ajuts als treballadors afectats per un procediment concursal, mentre aquest es tramita.

3.Així mateix, al darrer paràgraf de l'article 2 del Decret llei es preveu que la concreció dels ajuts, de l'import d'aquests, com també dels requisits per beneficiar-se'n i del procediment per atorgar-los, s'ha de dur a terme mitjançant les bases reguladores i les convocatòries corresponents.

4.En compliment de la disposició anterior, mitjançant l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, es varen aprovar les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook (BOIB núm. 140 de 15 d'octubre de 2019).

5.D'acord amb el punt 2.1 de l'Ordre esmentada aquests ajuts estan adreçats a les persones treballadores residents a les Illes Balears de centres de treball ubicats al territori de les Illes Balears vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook i residents a les Illes Balears.

6.D'acord amb el punt 4 de l'Ordre esmentada el termini de presentació de sol·licituds era de 30 dies naturals comptadors des de l'endemà de l'inici del procediment concursal i tenia una vigència màxima de quatre mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB núm. 140 de 15 d'octubre).

7.D'acord amb el punt 5.2 de l'Ordre esmentada, el Servei d'Orientació i Intermediació ha d'examinar les sol·licituds i el compliment dels requisits del punt 2 d'aquesta convocatòria per poder beneficiar-se de l'ajuda sol·licitada. Una vegada comprovat el compliment dels requisits, el Departament d'Orientació i Intermediació ha de remetre d'ofici la documentació al servei corresponent a fi de que segueixi amb la tramitació del procediment de pagament.

8.En data 18 de juny de 2020, el Departament d'Orientació i Intermediació va emetre un informe desfavorable sobre la concessió d'ajuts en relació als treballadors de l'agència de viatges a l'engròs Thomas Cook que consten en la llista de persones detallades a l'Annex I d'aquesta Resolució, per no complir els requisits establerts en el punt 2.1.e. de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aprovaren les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook.

El Departament informa que:

«De conformitat amb el punt 5.2 i 6 de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pels concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook, i vist l'escrit de data 25 de febrer de 2020 i certificat de 28 de maig de 2020, presentat per D. JOSU ECHEVERRÍA LARRAÑAGA, en representació de PRICEWATERHOUSECOOPERS ASESORES DE NEGOCIOS, S.L., designat pel Jutjat Mercantil nº 1 de Palma de Mallorca, com Administració Concursal, de la mercantil IN DESTINATION INCOMING, S.L., el Servei d'Orientació i Intermediació ha examinat les sol·licituds i ha comprovat: 1. Que les persones beneficiàries que consten en l'annex d'aquest informe no compleixen els requisits del punt 2.1.e. de la convocatòria per poder beneficiar-se de l'ajut sol·licitat».

El punt 2.1.e. de la convocatòria establia com a requisit: «No percebre una prestació laboral o un salari complet en còmput mensual que es generi dins aquest període del procediment concursal»

9.En data 6 d'abril de 2020,el Departament d'Orientació i Intermediació va emetre un informe desfavorable sobre la concessió d'ajuts en relació als treballadors de l'agència de viatges a l'engròs Thomas Cook que consten en la llista de persones detallades a l'Annex II d'aquesta Resolució, per no complir els requisits establerts en els punts 2.1.b, 2.1.c i 2.1.d de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aprovaren les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook.

El Departament informa que:

«De conformitat amb el punt 5.2 i 6 de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook, d'acord amb la circular interpretativa del Conseller de Model Econòmic, turisme i Treball de 18 de febrer de 2020, respecte de la convocatòria mencionada, vists els informes de data 3 de desembre de 2019, 20 de febrer de 2020 i del 25 de febrer de 2020 presentats per D. JOSU ECHEVERRÍA LARRAÑAGA, en representació de PRICEWATERHOUSECOOPERS ASESORES DE NEGOCIOS, S.L., designat pel Jutjat Mercantil nº 1 de Palma de Mallorca, com Administració Concursal, de la mercantil IN DESTINATION INCOMING, S.L., el Servei d'Orientació i Intermediació ha examinat les sol·licituds i ha comprovat: 1. Que les persones beneficiàries que consten en els annexos d'aquest informe no compleixen els requisits del punt 2 d'aquesta convocatòria per poder beneficiar-se de l'ajut sol·licitat»

El punt 2.1.b de la convocatòria establia com a requisit: «Ser personal treballador resident a les Illes Balears de l'agència de viatges a l'engrós Thomas Cook, empreses vinculades o empreses afectades per un procediment concursal, mentre que aquest procediment es tramita»

El punt 2.1.c de la convocatòria establia com a requisit: «Estar inscrit com a demandant d'ocupació al SOIB»

El punt 2.1.d de la convocatòria establia com a requisit: «Subscriure i complir l'itinerari personal d'inserció (IPI) o haver-lo iniciat a la data de la presentació de la sol·licitud»

10.En data 27 de novembre de 2019, el Departament d'Orientació i Intermediació va emetre un informe desfavorable sobre la concessió d'ajuts en relació al treballador de l'agència de viatges a l'engròs Thomas Cook que consta en la llista de persones detallades a l'Annex III d'aquesta Resolució, per no complir els requisits establerts en els punts 2.1.b de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aprovaren les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook.

El Departament informa que: «De conformitat amb el punt 5.2 i 6 de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook, el Servei d'Orientació i Intermediació ha examinat les sol·licituds i ha comprovat: 1. Que les persones beneficiàries que consten en l'annex d'aquest informe no compleixen els requisits del punt 2 d'aquesta convocatòria per poder beneficiar-se de l'ajut sol·licitat»

A l'annex de l'esmentat informe s'assenyala que el motiu de denegació és que el senyor Gary Richard Tedman va finalitzar la relació laboral amb Thomas Cook el 30 de setembre de 2019 (motiu de denegació 2.1.b de l'Ordre).

El punt 2.1.b de la convocatòria establia com a requisit: «Ser personal treballador resident a les Illes Balears de l'agència de viatges a l'engròs Thomas Cook, empreses vinculades o empreses afectades per un procediment concursal, mentre que aquest procediment es tramita»

11.Les persones beneficiàries han de complir amb les obligacions estipulades a la normativa aplicable a aquests ajuts.

12.S'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'Annex I, l'Annex II i l'Annex III d'aquesta resolució no reuneixen tots els requisits per atorgar les ajudes sol·licitades.

Fonaments de dret

1.La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

2.El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre) té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

3.El Decret 11/2021, de 15 de febrer de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears estableix que les competències en matèria de treball estan atribuïdes a l'actual Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

4.L'article 1 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, d' aprovació del Text consolidat del Decret de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

5.L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per acomplir els seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; adaptar la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

6.El Decret llei 2/2019, de 4 d'octubre, pel qual s'estableixen ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors de l'agència de viatges majorista Thomas Cook sobre l'economia de les Illes Balears (BOIB núm. 136, de 5 d'octubre de 2019).

7.L'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook (BOIB núm. 140, de 15 d'octubre de 2019).

8.D'acord amb el punt 5.1 de l'Ordre esmentada, l'òrgan competent per instruir el procediment de tramitació de sol·licituds és la directora gerent del SOIB, que ha de tramitar totes les actuacions que consideri necessàries per determinar, conèixer i comprovar les dades en virtut de les quals s'ha de pronunciar la resolució.

9.De conformitat amb el punt 5.2 de l'Ordre esmentada, el Servei d'Orientació i Intermediació ha d'examinar les sol·licituds i el compliment dels requisits del punt 2 d'aquesta convocatòria per poder beneficiar-se de l'ajut sol·licitat. Una vegada comprovat el compliment dels requisits, el Departament d'Orientació i Intermediació ha de remetre d'ofici la documentació al servei corresponent perquè segueixi amb la tramitació del procediment de pagament. No obstant això, el Servei d'Orientació i Intermediació ha comprovat el compliment dels requisits del punt 2.1 de la convocatòria, atès que els requisits derivats del punt 2.2 (estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries o davant la Seguretat Social) no és necessari fer la comprovació per aplicació de l'art. 11 f) del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre. Per altra part, consta declaració responsable de la persona sol·licitant del compliment d'aquests requisits.

10.El punt 6 de l'Ordre esmentada disposa que l'import de l'ajut és de 500,00 € mensuals màxim per persona beneficiària, amb una quantia màxima de 2.000,00 € per persona beneficiària que correspon a 4 mensualitats.

11.En cas que la persona beneficiària percebi una prestació laboral o salarial inferior a una mensualitat, l'ajut que ha de percebre ha de ser proporcional als dies que no hagi rebut aquest tipus de prestació i, en tot cas, el prorrateig s'ha d'aplicar sobre 30 dies.

12.D'acord amb el punt 5.5 de l'Ordre esmentada, la directora gerent del SOIB és l'òrgan competent per dictar les resolucions dels ajuts corresponents a aquesta Ordre.

13.De conformitat amb el punt 5.3 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019, el procediment de concessió d'ajuts s'efectua per un procediment que no és de concurs, atès que no és necessària la comparació i la relació en un únic procediment de totes les sol·licituds entre sí, en virtut de la urgència i de que disposa l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

14.D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

15.D'acord amb l'apartat 7 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, el SOIB ha de fer el pagament de l'ajut una vegada es dicti la resolució. La resolució de concessió reconeix el dret a l'ajut i n'ordena el primer pagament. Els pagaments són per mesos vençuts. Per al segon pagament i els següents, el servei corresponent ha de comprovar, prèviament a la resolució de pagament, que la persona beneficiària mantén els requisits prevists en aquesta convocatòria. En el cas que es comprovi que no compleix els requisits, s'ha de suspendre el pagament i s'ha de requerir la persona interessada perquè esmeni la falta o adjunti els documents preceptius, d'acord amb l'article. 73.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre.En cas que la persona beneficiària esmeni amb temps i forma corresponent, l'òrgan competent ha de dictar una resolució de pagament. En cas que no s'esmeni o s'incompleixin els requisits, aquest fet constitueix causa de pèrdua del dret a percebre l'ajut.

16.D'acord amb l'apartat 8 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, en el cas que es verifiqui l'incompliment de les condicions i obligacions previstes en aquesta Ordre, en la normativa aplicable, en aquesta convocatòria o en la resolució de concessió s'iniciarà un procediment de reintegrament de les quanties rebudes de forma indeguda, de conformitat amb el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

17.La circular interpretativa del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball de 18 de febrer de 2020 respecte de la de la convocatòria aprovada per Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i el president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer.- Denegar les subvencions en concepte d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook pels motius relacionats a l'Annex I, l'Annex II i l'Annex III d'aquesta resolució.

Segon.- Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs administratiu d'alçada davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb el que disposen l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

Contra la resolució del recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant els Jutjats Contenciós-Administratius en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, 6 de setembre de 2021

La directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears

Pilar Ortiz Vilar

 

 

ANNEX I

PERÍODE DE REFERÈNCIA (01/01/2020-31/01/2020)

Persones que no compleixen els requisits establerts en el punt 2.1.e de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook

(BOIB núm. 140, de 15 d'octubre)

COD. EXP

LLINATGES

NOM

DNI

TC002

CERDA OBRADOR

DAVID

*037T

TC069

BAUZA DE LAS HERAS

FRANCISCA

*246R

TC074

OLIVA COLOMAR

ANDRES

*189R

TC077

SANCHO GOMEZ

LAURA

*952N

TC078

HERNANDEZ EXPOSITO

JOSE

*366A

TC135

COLUNGA HILBICH

GERHARD OLIVER

*111V

TC146

LEBSIR NAVARRO

MARIE HELENE

*116W

TC154

SOMMERFERLD NIEMEYER

ANNE

*893S

TC163

ITAKODES

SATU LENA

*032X

TC165

HAGSTROM

ANNELIE

*914J

TC169

CALAFELL MORENO

MARIA LUISA

*445C

TC197

MARTORELL CERRATO

JUAN

*999V

TC206

POMAR SUÑER

CRISTINA

*616P

TC211

GARCIA SOBERATS

SEBASTIAN

*927H

TC215

FERRER BALAGUER

MARGARITA

*478K

TC216

GIMENEZ MECO

JOSEFINA

*570F

TC223

ARANA TORRES

ISAAC

*392S

TC224

SERRA SEGURA

MARIA JOSE

*220M

TC232

ROMERO NAVARRO

JUANA

*290B

TC266

BARNUEVO LOBO

CARMEN

*187S

TC273

PUJALS HARO

MARIA DEL MAR

*792F

TC313

SAIDI

ASMA

*240A

TC332

VAGLAND

EVA MARIA

*868N

TC351

FIOL FIOL

JAVIER

*642M

TC363

VELASCO BRUCKNER

CARLOS

*986B

TC374

CAÑELAS ESTAN

MONSERRATE

*776G

TC390

FRANSSON PANIAGUA

MONICA

*133A

TC421

ROMAGUERA ORDINAS

JUAN

*774M

TC427

GILI RIERA

MARIA MAGDALENA

*192A

TC441

MAYORAL CALLEJA

RAQUEL

*440G

TC463

MODIN

CARINA

*917T

TC464

MARTIN SERRANO MATA

MAGDALENA

*1

 

 

​​​​​​​ANNEX II

PERÍODE DE REFERÈNCIA (01/01/2020-31/01/2020)

Persones que no compleixen els requisits establerts en el punt 2.1.b de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook

(BOIB núm. 140, de 15 d'octubre)

COD. EXP

LLINATGES

NOM

DNI

TC008

ROSSELLO ELVIRA

MARIA DEL CARMEN

*526G

TC015

JACQUEMONT

NICOLLE

*575N

TC017

NAVARRO BOON

CATALINA MARIA

*709V

TC025

DE LUCAS WARNDERS

DANIELA

*054E

TC034

COZMUTA

IULIA ALEXANDRA

*474R

TC057

SERRA FRANCO

ALBERT

*745E

TC063

BERMEJO FRANCIA

PAULA

*492K

TC070

MARTINEZ GRANDE

LIDIA CRISTINA

*221N

TC076

SASTRE COMAS

ALEJANDRO JAIME

*913S

TC091

MOREY GARCÍA

MARTA

*644N

TC094

MENDOZA MORALES

MELISSA DENISSE

*748J

TC097

GARRIDO GARCIA

VICTORIA

*133R

TC098

CABALLERO ARENAS

DANIEL

*503F

TC101

BORRAS PALOU

NURIA

*937H

TC109

ARMIJOS FIGUEROA

JESSENIA ABIGAIL

*598K

TC120

JIMENEZ MONTIEL

ROSA MARIELA

*139M

TC121

BABIANO BELLOSO

VICTOR

*676T

TC129

ESCAMILLA ELEJALDE

YULY VANESA

*823F

TC139

SARTO BUZZI

CRISTINA

*358L

TC157

SUAREZ GOGIN

CLAUDIA ISABEL

*403N

TC158

CRUZ SORIA

ADRIAN

*512X

TC162

GARCIA GOMEZ

PATRICIA

*541F

TC195

VERD SERRA

CATALINA

*219Y

TC196

ROSSELLO RAMIS

MARIA NOELIA

*466S

TC199

FLUGEL

CATALINA

*364P

TC201

PEREZ MARTINEZ

SERGIO

*426V

TC205

MARTINEZ DE LAHIDALGA RODRIGUEZ

MARTA

*665N

TC212

VAN DER STRAETEN VAN DER NIEPEN

MONICA SIMONE

*883L

TC227

MITCHELL LOZANO

ALEXANDER

*749Y

TC238

VERGARECHE DELGADO

HORACIO

*607G

TC245

MUNTANER VIVES

JOAN

*627D

TC246

CERDA NADAL

JUAN

*094J

TC248

JOSTOCK

ILONA

*949C

TC249

BENITEZ GALLARDO

ALBA

*416L

TC253

SERRA TUR

JUANA MARIA

*865M

TC254

JUAN JUAN

MARIA CATALINA

*864G

TC257

GIMENEZ TORRES

ELISA

*448Y

TC258

SALORT FUSTER

JOAN

*821Y

TC297

POLINTANG ANCHETA

ANA PAMELA

*054A

TC298

ROSENDAAL

MARLENE

*242T

TC305

BENTFELD

IRMHILD

*033A

TC307

CAPO TUGORES

MARTIN

*813V

TC312

GOLDKAMP KUCAN

RENATE

*507Z

TC319

PITTARO

FRANCO EMILIANO

*875E

TC322

DE LOS REYES COLL

ERIKA

*777Y

TC339

REYNES DE LA CRUZ

ESTHER

*697H

TC367

PANDELE

MARIA NEIGE

*369B

TC369

LEHMANN

ANNA MARIA

*407V

TC381

KARBOWSKI

HELGA

*773D

TC386

WALLACE

SIMON

*596P

TC396

GALARZA DOMINGUEZ

FACUNDO

*108F

TC397

BASALO GONZALEZ

VICTORIA MARISOL

*705E

TC398

SCHUMANN

JULIA

*762D

TC399

HOERNIG GEBN IRION

PETRA

*647S

TC401

LAGAST

MARIANNE

*841T

TC403

FRAGA MATES

JOSE ADRIAN

*020Q

TC405

LARA FERNANDEZ

FRANCISCO

*456D

TC412

KALBITZER

MARTINZ

*993D

TC413

SCHELFHOUT

ASTRID

*039X

TC419

GAVAGNA DE ARMAS

SOFIA

*566T

TC430

CORTES RAMIS

MARTA

*246E

TC431

MORANTE JIMENEZ

FRANCISCO

*830L

TC444

PENSCHOW

KATRIN

*164V

TC445

ARNOLD

SARAH JANE

*642B

TC446

BOOTH

JOANNE HEATHER

*296Z

TC447

ESCUDERO MORERA

LUISA MARIA

*093K

TC448

FRASER

RODERICK

*442C

TC450

RATCLIFFE

GILLIAN DIANE

*763G

TC451

PIEPER

GREGOR

*836T

TC452

MAYER

AGNES CHRISTINE

*116L

TC458

TRIVIÑO NAVAS

INES MARIA

*874Q

TC461

LLOFRIU PALOU

ERNEST

*794R

Persones que no compleixen els requisits establerts en el punt 2.1.c de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook

(BOIB núm. 140, de 15 d'octubre)

COD. EXP

LLINATGES

NOM

DNI

TC013

ROMERA IBARRA

DAVID

*942T

TC019

CRESPI FONT

FRANCISCA

*130K

TC026

RUIZ HINOJOSA

ALEJANDRO

*293R

TC029

SAN HONORIO LABRADOR

ISABEL

*314N

TC033

BOSCH CRUZ

MARCOS

*329R

TC039

FEMENIA VERGER

JOAN

*911J

TC042

ROCHA RIPOLL

ELENA

*846D

TC047

ROBERT CARMONA

AMANDA

*946M

TC060

MAS DALMAU

FRANCISCO

*196P

TC086

ESCOBAR PADILLA

IVAN

*618X

TC095

ROTGER ROSSELLO

GABRIEL

*223X

TC105

SEGURA SEIJAS

MARCOS DAVID

*569T

TC115

MANCEBO FERNANDEZ

RAQUEL

*116S

TC148

CHAIB CHAIB

FATMA

*803N

TC168

JUAREZ TOMAS

CIPRIANO

*766R

TC170

JIMENEZ JIMENEZ

CARLOS

*980P

TC171

GONZALEZ-MORO VADELL

JESUS

*167E

TC180

GONZALEZ GARCIA

MARIA DE LOS ANGELES

*922L

TC186

GADINA

NATHALIE MARIE JEANNE

*426K

TC194

GARCIA CUELLO

MARIA DE LOS REMEDIOS

*454P

TC220

ROMERO SAN MILLAN

ENRIQUE

*851S

TC225

QUESADA TRUYOL

RAQUEL

*116F

TC230

SIMO NAVARRO

SEBASTIA

*359M

TC231

ARENA CAVALLER

MARCOS

*391T

TC235

TSVETELINOVA ALEKSANDROVA

GABRIELA

*886G

TC236

FERRER OSMA

SANTIAGO

*052B

TC269

MORAGUES CARBONELL

ESTEVE

*239Z

TC270

CASTELLET GINARD

RAFAEL

*852R

TC271

CANEDO CARRILLO

PILAR

*958M

TC278

ROCA TORRES

JUAN MARCOS

*957N

TC299

PARRILLA CARO

CARMEN

*363L

TC306

RODRIGUEZ GOMEZ

JOSE ANTONIO

*330A

TC317

MARTORELL RIPOLL

CATERINA FRANCESCA

*077Y

TC324

MATA ANDRES

SERGIO

*646L

TC327

VALLESPIR RAMIS

ANTONIO

*695D

TC336

JIMENEZ GARCIA

RICARDO

*328Y

TC338

MATEOS FERRAGUT

JOSE MANUEL

*238M

TC439

GUARDIOLA TEJEDOR

PEDRO ARNALDO

*512K

TC343

BLANCO FERRANDO

ANDREU

*051X

TC345

BARCELO RUEDAS

ANAHI

*661L

TC356

ORTUÑO PRESCOLI

JOAN JOSEP

*262X

TC387

KASISKE

NINA

*626B

TC395

TRUJILLO OLARTE

MARIA PAULA

*840N

TC420

RAMIS ALOMAR

JORDI

*465J

TC425

SEGUI MESTRE

MARIA ANTONIA

*355M

TC437

DE VRIES

WIM

*780R

TC467

STIEBEROVA

NIKOLA

*444A

TC469

PONS CABANELLAS

ANTONI

*517Y

Persones que no compleixen els requisits establerts en el punt 2.1.d de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook

(BOIB núm. 140, de 15 d'octubre)

COD. EXP

LLINATGES

NOM

DNI

TC012

ANDRES

ESTELLE

*424C

TC152

JIMENEZ MONZONIS

EDITH

*566B

TC173

AMOROS MUÑOZ

RAFAEL JAVIER

*826Z

TC315

AZNAR CRABTREE

TAMARA

*652L

TC346

RIVIERE DE CARALT

DELMIRO

*637E

TC404

TERRY

LORRAINE MARION

*626F

TC428

MYNCKE

STEPHAN

*019P

TC453

CULEBRAS MARTIN

RAQUEL

*873X

TC468

JUNSKE

DENNIS

*820W

 

 

 

 

ANNEX III

Persones que no compleixen els requisits establerts en el punt 2.1.b de l'Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook

(BOIB núm. 140, de 15 d'octubre)

COD. EXP

LLINATGES

NOM

DNI

TC435

TEDMAN

GARY RICHARD

*443N