Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR

Núm. 422999
Aprovació definitiva de la modificació de l’ordenança reguladora del preu públic per a la prestació del servei de teleassistència domiciliària

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament, en sessió de dia 28 de juliol de 2021, va acordar aprovar provisionalment i, en el supòsit que no es presentin al·legacions en el període d'informació pública, també definitivament, la modificació de l'ordenança reguladora del preu públic per a la prestació del servei de teleassistència domiciliària.

Publicat l'anunci en el BOIB número 102 de data 31 de juliol de 2021, no s'ha formulat cap reclamació contra l'esmentat acord durant el termini d'exposició de 30 dies per la qual cosa l'ordenança queda redactada com segueix:

PREU PÚBLIC PER LA PRESTACIÓ DEL SERVEI DE TELEASSISTÈNCIA DOMICILIÀRIA .

Article 1. Concepte

De conformitat amb el que preveu l'article 127 en relació amb l'article 41, ambdós del RDL 2/2004 del text refós de la LRHL, aquest Ajuntament estableix el preu públic per la prestació del servei de teleassistència domiciliària, que es regirà per la present ordenança.

Article 2. Obligats al pagament

Estan obligats al pagament del preu públic regulat en la present ordenança les persones beneficiàries del servei.

Per ser beneficiàries del servei s'han de reunir els següents requisits:

  • Estar empadronat/empadronada i ser resident en el terme municipal de Llucmajor.
  • Ser major de 60 anys o patir una minusvalidesa de com a mínim un 33% .
  • Informe emès pels Serveis Socials d'aquest Ajuntament.

Article 3. Quantia

La quantia del preu públic regulat en aquesta ordenança serà de:

  • Servei de teleassistència domiciliària a persona usuària titular del servei (terminal i UCR): 12,75 euros (IVA no inclòs).
  • Servei de teleassistència domiciliària a persona usuària beneficiària del servei amb UCR adicional: 0,00 € (IVA no inclòs).
  • Servei de teleassistència domiciliària a persona usuària beneficiària del servei sense UCR adicional: 0,00 € (IVA no inclòs).
  • Complement terminal amb tarjeta SIM per a domicilis sense línia de telèfon: 0,00 € (IVA no inclòs)

Els esmentats imports representen el cost actual del servei que ha de suportar l'Ajuntament, i es veuran incrementats per l'import de l'IVA que els sigui d'aplicació.

Article 4 . Exempcions i bonificacions

No es concedirà cap exempció ni bonificació en l'exacció del present preu públic.

Article 5. Normes de gestió

L'import del preu públic per la prestació del servei de teleassistència domiciliària es liquidarà per mensualitats vençudes.

Article 6. Obligació de pagament

L'obligació del pagament del preu públic regulat en la present ordenança neix en el moment que s'iniciï la prestació del servei de teleassistència domiciliària.

El pagament del preu públic es realitzarà el darrer dia del mes en el qual s'hagi prestat l'esmentat servei.

 

Disposició transitòria

Les referències a l'articulat de la present ordenança s'han d'entendre sense perjudici que hagin pogut ser modificades per una normativa posterior a la seva aprovació.

Disposició final

La present ordenança entrarà en vigor el dia de la seva publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, serà d'aplicació a partir del mateix dia d'aquesta i romandrà en vigor fins a la seva modificació o derogació expresses.

  

Llucmajor, 16 de setembre de 2021

El batle

Éric Jareño Cifuentes