Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 421256
Revocació de competències delegades en la Junta de Govern Local per coneixement dels procediments de contractes menors d’import inferior a 10.000,00€ (I.V.A. inclòs)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 23 de juliol de 2019 i mitjançant resolució 1356/19 es va delegar en la Junta de Govern Local, l'exercici de:

(...)

les contractacions i concessions de tota casta quan el seu import no superi el 10 per 100 dels recursos ordinaris del Pressupost ni, en qualsevol cas, els sis milions d'euros incloses les de caràcter plurianual quan la seva durada no sigui superior a quatre anys sempre que l'import acumulat de totes les seves anualitat no superi ni el percentatge indicat, referit als recursos ordinaris del Pressupost del primer exercici, ni la quantia assenyalada.»

Dita delegació comprèn la totalitat dels expedients de contractació que no siguin competència del ple per motiu del seu import o la seva durada. Així, aquest òrgan de govern serà el competent per resoldre la totalitat dels contractes menors, una vegada seguida la tramitació establerta a l'article 118 de la Llei de Contractes del Sector Públic.

El propi règim de funcionament de la junta de govern local, com a òrgan col·legiat, està subjecte a una prèvia convocatòria i celebració de sessió, que deriva en una obligada demora en la tramitació dels expedients de contractes menors relatius al funcionament quotidià dels diferents negociats.

En virtut del disposat als articles 10 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i d'acord amb els articles 43, 44, 114 a 118, 120 i 121 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Real Decret 2568/1986, de 28 de novembre, RESOLC:

1. Revocar la competència assumida per la Junta de Govern Local, en virtut del disposat a la resolució 1356/19 de 23 de juliol de 2019, per a coneixement dels procediments de contractes menors quan el seu import no superi la quantitat de 10.000,00€ (IVA inclòs).

2. Publicar la present resolució en el butlletí oficial de les Illes Balears, sense perjudici que sorgeixi efectes des del mateix dia de la seva firma, de conformitat amb el disposat a l'article 44.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

3. Donar compte de la present resolució al ple de l'ajuntament de conformitat amb l'article 44.4 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

 

Sóller, en el dia de la signatura electrònica

(3 de setembre de 2021)                                                                          (6 de setembre de2021)

El batle                                                                                                 La secretari

Carlos Simarro Vicens                                                                            Rosa Isabel Ripoll Coll