Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SÓLLER

Núm. 421245
Delegació de competències per coneixement dels procediments de contractes menors d’import inferior a 10.000,00€ (I.V.A. inclòs)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb l'establert als articles 9.1 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de Règim Jurídic del Sector Públic, 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local; i de 43 a 45, 114 a 118, 120 i 121 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Real Decret 2568/1986, de 28 de novembre, RESOLC:

1. Delegar l'exercici de l'atribució d'aquesta batlia relativa als procediments de contractes menors d'import igual o inferior a 10.000,00€ (IVA inclòs) tal i com a continuació s'especifica:

  • Sr. Carlos Dader Rosell. Els contractes menors derivats de les competències integrades dins la comissió informativa de Governació i Vicepresidència

  • Sra. Maria del Mar Castañer lozano. Els contractes menors derivats de les competències integrades dins la comissió informativa de Presidència i Festes.

  • Sra. Andrea Pomar Capó. Els contractes menors derivats de les competències integrades dins la comissió informativa d'Hisenda i Educació

  • Sr. Joan Ruiz Mesquida. Els contractes menors derivats de les competències integrades dins la comissió informativa de Béns i Serveis i Medi Ambient.

  • Sr. Jaume Bestard Matas. Els contractes menors derivats de les competències integrades dins la comissió informativa d'Activitats, Obres, Urbanisme i Patrimoni.

  • Sr. Miguel Nadal Vaquer. Els contractes menors derivats de les competències integrades dins la comissió informativa de Cultura i Esports.

  • Sra. Catalina Pomar Catany. Els contractes menors derivats de les competències integrades dins la comissió informativa de Desenvolupament Local i Sanitat.

  • Sr. Sebastián Luis Aguiló Roig. Els contractes menors derivats de les competències integrades dins la comissió informativa d'Economia, Turisme, Agricultura, Ramaderia i Pesca.

2. Establir que els actes dictats per el delegat en exercici de les atribucions que li han estat delegades han d'indicar expressament aquesta circumstància i que es consideraran dictats per la batlia d'aquest ajuntament.

3. Publicar la present resolució en el butlletí oficial de les Illes Balears.

4. Donar compte de la present resolució al ple de l'ajuntament en la primera sessió que se celebri.

 

Sóller, en el dia de la signatura electrònica (13 de setembre de 2021)

El batle en funcions

Carlos Darder Rosell