Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 419284
Correcció d’errades advertides en la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de dia 12 de juliol de 2021, per la qual es fa la convocatòria per a centres públics i concertats d’educació secundària i batxillerat interessats a participar dins del programa de col·laboració EOIES i s’obre el període de matriculació de l’alumnat dels centres adscrits al programa per al curs 2021-2022.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta resolució ha estat publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 95, de 17 de juliol de 2021.

S'ha observat una errada en la redacció de l'Annex 4 punt 2.1. Segons la resolució l'alumne ha de tenir setze anys l'any natural en què es fa la inscripció, la qual cosa és il·lògica si tenim en compte que l'alumnat de 4t d'ESO tindrà 15 anys en el moment de la matrícula i aquest alumnat és un del principal públic objectiu d'aquest programa. 

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Corregir l'errada advertida en l'Annex 4, punt 2.1 en el sentit següent:

En el punt 2.1 de l'Annex 4 de la Resolució, on diu:

Per fer les proves cal tenir setze anys complerts l'any natural en què es fa la inscripció.

Ha de dir:

Per fer les proves cal tenir setze anys complerts l'any natural en què aquestes es celebrin.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 13 de setembre de 2021

El director general de Planificació, Ordenació i Centres Antonio Morante Milla