Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

AGÈNCIA D'ESTRATÈGIA TURÍSTICA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 418375
Resolució del director de l'Agència d'Estratègia Turística Illes Balears per la qual es publica la relació de convenis de col·laboració subscrits per l’AETIB en el segon quadrimestre de l’any 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Llei 4/2011, de 31 de març, de la bona administració i del bon govern de les Illes Balears, en el seu article 21 regula que els òrgans de l'Administració de la Comunitat Autònoma i els ens del sector públic instrumental autonòmic han de trametre al Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els primers vint dies dels mesos de gener, maig i setembre de cada any, una llista dels convenis de col·laboració subscrits en el quadrimestre anterior, tant si és amb una altra administració pública com amb una entitat privada.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la relació de convenis de col·laboració subscrits per l'AETIB en el segon quadrimestre de l'any 2021:

1. Conveni de col·laboració entre l'Agencia d'Estratègia Turística de les Illes Balears i el Consorci  Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, per a la formació practica dels alumnes de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears i altres accions conjuntes. ( Exp.076/2021)

2. Protocol general entre la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura del Govern de les Illes Balears, l'Institut d'Estudis Baleàrics, l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears,  la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears i l'Agència d'Estratègia Turística de les  Illes Balears (AETIB) per internacionalitzar la cultura de les Illes Balears a través de l'estratègia turística. ( Exp.044/2021)

3. Conveni específic de col·laboració entre l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) i la Universitat de les Illes Balears (UIB), per fer uns estudis que analitzin l'impacte econòmic de l'activitat turística segmentats segons els productes gastronòmics i de Mice.(Exp.109-9/2017)

4. Conveni de Col·laboració entre l'Agència d'Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Essentially Mallorca, Associació Hotelera de Menorca (ASHOME) i Fomento del Turismo de la isla  de Ibiza, per dur a terme l'anàlisi, identificació, segmentació i estructuració de l'oferta de luxe a  Mallorca, Menorca i Eivissa. ( Exp.078/2021)

  

Palma, 14 de setembre de 2021

El director de l'AETIB

Francesc Mateu Aguiló