Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 414701
Correcció d’errades de l’Acord del Consell de Govern de 8 de setembre de 2021 pel qual s’aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 8 de setembre de 2021 el Consell de Govern va aprovar l'Acord pel qual s'aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 , el qual entre altres aspectes regula les condicions per a la realització de competicions esportives.

Posteriorment s'han detectat unes errades materials en la redacció de la versió castellana de l'Acord, errades que escau rectificar.

Per una altra banda, l'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, disposa que les administracions públiques poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els actes que cursa.

Així mateix, de conformitat amb l'article 56.3 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i amb l'article 19 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, aquests tipus d'error es poden esmenar.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Salut i Consum, en la sessió de 13 de setembre de 2021, adoptà entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Corregir l'errada observada en el tercer incís del punt 5 de l'apartat VII de la versió castellana de l'annex de l'Acord del Consell de Govern de 8 de setembre de 2021 pel qual s'aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 (BOIB núm. 123, de 8 de setembre de 2021) en els termes següents:

Allà on diu:

  • Podrán realizarse competiciones deportivas y entrenamientos con la presencia de personas con la asistencia de un máximo de 500 personas en instalaciones cubiertas y un máximo de 2.000 personas en instalaciones descubiertas con un 50 % de aforo máximo.

Ha de dir:

  • Podrán realizarse competiciones deportivas y entrenamientos con la presencia de personas con la asistencia de un máximo de 500 personas en instalaciones cubiertas y un máximo de 2.500 personas en instalaciones descubiertas con un 50 % de aforo máximo.

Segon. Corregir l'errada observada en el sisè incís del punt 5 de l'apartat VII de la versió castellana de l'annex de l'Acord del Consell de Govern de 8 de setembre de 2021 pel qual s'aprova el Pla Consolidat de Mesures de Prevenció, Contenció i Coordinació per Fer Front a la Crisi Sanitària Ocasionada per la COVID-19 (BOIB núm. 123, de 8 de setembre de 2021) en els termes següents:

Allà on diu:

  • El público asistente permanecerá sentado y llevando en todo momento la mascarilla protectora. Respecto a la separación entre personas, se tendrá que garantizar que haya como mínimo un asiento entre personas en todos los casos, sean o no convivientes. Queda prohibido el consumo de alimentos y bebidas por parte del público, salvo en la zona de bar o restaurante que pueda haber en las instalaciones, actividad que se desarrollará conforme a la normativa aplicable a las actividades de restauración.

Ha de dir:

  • El público asistente permanecerá sentado y llevando en todo momento la mascarilla protectora. Respecto a la separación entre personas, se tendrá que garantizar que haya como mínimo un asiento entre personas en todos los casos, sean o no convivientes. Queda prohibido el consumo de alimentos y bebidas por parte del público — salvo el consumo de agua—, excepto en la zona de bar o restaurante que pueda haber en las instalaciones, actividad que se desarrollará conforme a la normativa aplicable a las actividades de restauración.

Tercer. Ordenar la publicació d'aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 13 de setembre de 2021

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez