Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

MANCOMUNITAT MIGJORN MALLORCA

Núm. 414386
Constitució d'una borsa de treball de personal laboral operari especialista d'ofici Lampista de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Decret del President

El President de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca va aprovar en data 23 de juliol de 2021, les bases específiques que regiran la convocatòria per constituir una borsa de treball de personal laboral temporal d'operaris especialistes d'ofici (lampista) de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca (BOIB núm. 101, 29 de juliol de 2021).

Acabat el termini de presentació de sol·licituds, tal com disposa la base quarta es va dictar resolució declarant aprovada la llista provisional de persones admeses i excloses, resolució publicada al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca conformi l'indicat en les bases de la convocatòria.

Atès que, tots els aspirants van formular renúncia expressa a formular al·legacions abans de finalitzar el període abans esmentat, conformi l'art. 82.3 de la Llei 39/2015, s'entén per realitzat el tràmit i d'aquesta manera, es va procedir a resoldre la llista definitiva d'admesos en data de 24 d'agost de 2021, aquesta resolució es va publicar al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca.

En la mateixa data es va elevar una acta formulada pel tribunal qualificador en la qual es valoraven els mèrits al·legats pels aspirants i es va elaborar la llista provisional de puntuacions, acta que es va publicar el 26 d'agost de 2021 a tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca atorgant un termini de tres dies hàbils per a formular reclamacions. No es van formular reclamacions i la llista va esdevenir definitiva.

En exercici de les atribucions que me confereix l'article 21.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, es dicta resolució declarant aprovada la llista definitiva relativa a la puntuació dels mèrits de les persones aspirants. Per això resolc:

1. Declarar constituïda la borsa de treball de personal laboral temporal d'operaris especialistes d'ofici (lampista) de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca mitjançant  el sistema de concurs, amb l'ordre que s'estipula a l'annex I d'aquest decret.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'anuncis de la seu electrònica de la Mancomunitat Migjorn de Mallorca.

Contra aquesta convocatòria i aquestes bases, que esgoten la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que les hagi aprovat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre de procediment administratiu Comú de les Administracions Públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició, es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i el 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà de la publicació.

 

ANNEX I

Núm. d'instancia

DNI

Puntuació

2021-E-RE-24

43175811G

15

2021-E-RE-23

43158900K

5

 

Campos, en el dia de la signatura electònica (8 de setembre de 2021)

El president

Sebastià Sureda Mas