Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 411809
Encàrrec de gestió a Fires, Congressos i Esdeveniments d’Eivissa S.A.U. (FECOEV, SAU) per a la producció tècnica del Concert Musical del grup “Efecto Pasillo” que es celebrarà el pròxim dia 18 de setembre de 2021 al Recinte Firal d’Eivissa. Exp 2021/00017611M

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 9 de setembre de 2021, el president del Consell Insular d'Eivissa ha dictat el Decret número 2021000801, del tenor literal següent:

“És voluntat del Consell Insular d'Eivissa, a través del seu Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut, fomentar totes aquelles iniciatives que a l'illa suposin una promoció d'activitats d'oci i de lleure, dirigides a joves que afavoreixin la promoció de l'oci i el lleure en els seus diversos àmbits.

En aquest sentit, en data 23 d'agost de 2021, es va dictar la providència d'inici de l'expedient per a la producció tècnica del Concert musical del grup “Efecto Pasillo” que es celebrarà al Recinte Firal el pròxim dia 18 de setembre de 2021, dictada pel conseller executiu del Departament de Presidència i Gestió Ambiental, en substitució del conseller executiu del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut (DP 2021000001, de 4 de gener de 2021).

El Consell exerceix competències en matèria de joventut i lleure atribuïdes als consells insulars per la Llei 1/2007, de 28 de desembre, de reforma de l'Estatut d'Autonomia de les Illes Balears i la Llei 21/2006, de 15 de desembre, d'atribució de competències als consells de Menorca, i d'Eivissa i Formentera (actual Consell Insular d'Eivissa).

Després de mesos de confinament i restriccions en la mobilitat i en els contactes socials, des del Consell Insular es vol impulsar activitats d'oci, que suposin un alleujament de les condicions imposades per la pandèmia de la COVID-19 als infants i joves de l'illa. En aquest sentit, i tenint en compte les mesures sanitàries i de distanciament social, l'organització d'aquest concert  suposa l'oferta lúdica més adequada. La situació epidemiològica actual permet l'execució de l'esmentat concert encara que es continuen les mesures que s'han d'adoptar continuant en l'estratègia d'adequació de les activitats d'oci permetent el desenvolupament d'aquestes de manera segura.

El Decret de Presidència núm. 2019000471 d'estructura del Govern del Consell Insular d'Eivissa i creació de Departaments (BOIB núm. 95, de 11-07-2019; modificació als BOIB núm. 175, de 31-12-2019 i 153 de 5-09-2020), estableix que el Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut comprèn:

L'activitat competencial pròpia del Consell Insular en relació amb les matèries de foment i promoció de les activitats esportives, activitats recreatives, d'oci i lleure, joventut i equipaments juvenils i ordenació d'aquestes activitats. Aquest Departament també gestionarà els serveis propis del seu àmbit d'actuació prestats als diferents centres propietat del Consell Insular.

Per això, el Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut com a part de la seua programació de foment d'oci i lleure per a l'any 2021, té previst dur a terme l'esmentat concert al Recinte Firal d'Eivissa, el pròxim dia 18 de setembre de 2021.

El Consell Insular d'Eivissa no compta amb els mitjans propis suficients per dur a terme la programació i execució de l'esmentat concert. No obstant l'article 11.1. de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic estableix que “la realització d'activitats de caràcter material o tècnic de la competència dels òrgans administratius o de les entitats de dret públic es pot encarregar a altres òrgans o entitats de dret públic de la mateixa Administració o d'una altra, sempre que entre les seves competències estiguin aquestes activitats, per raons d'eficàcia o quan no es posseeixin els mitjans tècnics idonis per exercir-les (...)” i l'article 32 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre de contractes del sector públic.

Considerant que Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU (FECOEV) és una societat mercantil de capital públic del Consell Insular d'Eivissa, i d'acord amb l'art. 1 bis dels seus estatuts té “la condició de mitjà propi del Consell insular d'Eivissa (...)”.

Així mateix, l'art. 1.2 estableix que

“El Consell insular d'Eivissa podrà encarregar a la societat l'execució de qualsevol actuació material relacionada amb l'objecte social esmentat a l'article 2 dels Estatuts (...)”, el qual disposa que, “Constitueix l'objecte de la societat:

1. La realització de les activitats precises per planificar, projectar, coordinar i gestionar amb les administracions públiques, empreses i particulars les següents àrees de treball:

a. Coordinació, impuls i direcció tècnica i facultativa dels processos de reconversió i ordenació d'activitats per impulsar la inversió i fomentar l'activitat econòmica pública i privada.

b. Coordinació, orientació i avaluació de programes i serveis d'ordenació i de reconversió turística.

2. Les activitats inherents a un centre integrat de serveis relacionats amb la promoció econòmica, social i cultural de l'illa d'Eivissa mitjançant:

a. La gestió integral d'esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica, turística, social, esportiva i cultural, tant de caire públic com privat (...)”.

Així mateix, l'encàrrec ha de complir l'establert a l'Acord de fiscalització limitada prèvia per a l'adaptació dels requisits addicionals prevists a l'acord del Consell de Ministres de 30 de maig de 2008, modificat el 7 de juliol de 2011, i el 20 de juliol de 2018, respecte a l'exercici de la funció interventora en règim de requisits bàsics, adoptat pel Ple del Consell Insular d'Eivissa en sessió de data 29-11-2018, en relació als expedients d'encàrrecs de gestió.

Vist que amb data 6 de setembre de 2021, expedient núm. 2/2021000004985, es va fer el preceptiu RC que dota de crèdit l'encàrrec de gestió directa i eventual per dur a terme a la producció tècnica del Concert musical del grup “Efecto Pasillo” que es celebrarà al Recinte Firal el pròxim dia 18 de setembre de 2021.

Vist l'informe tècnic favorable, de data 6 de setembre de 2021 sobre els criteris econòmics i d'eficàcia que justifiquen que s'encarregui a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, SAU (FECOEV) dur a terme la prestació del servei per a la producció tècnica del Concert musical del grup “Efecto Pasillo” que es celebrarà al Recinte Firal el pròxim dia 18 de setembre de 2021, que preveu la possibilitat que el mitjà propi contracti prestacions parcials amb tercers, que l'import d'aquestes prestacions no excedeix del 50% de la quantia de l'encàrrec, amb les excepcions previstes a l'article 32.7 de la Llei 9/2017 de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

En data 6 de setembre de 2021 s'emet memòria tècnica on es concreten tant les característiques dels treballs que s'han d'encarregar, com la justificació, els terminis, el pressupost, les formes de pagament, la possibilitat de modificacions i pròrrogues, etc.

Així mateix, vist l'informe jurídic favorable de data 8 de setembre de 2021, amb el vist i plau del secretari general de la corporació, en relació a l'encàrrec de la gestió directa i eventual del Consell Insular d'Eivissa a un mitjà propi personificat, (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, S.A.U. (FECOEV) per dur a terme la producció tècnica del Concert musical del grup “Efecto Pasillo” que es celebrarà al Recinte Firal el pròxim dia 18 de setembre de 2021.

De conformitat amb l'apartat primer c del Decret de Presidència núm. 2019000484, de data 16 de juliol, de determinació de les atribucions corresponents als diferents òrgans del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 98, de 17-07-2019; modificacions al BOIB núm. 175, de 31-12-2019 i al BOIB núm. 153 de 05-09-2020), per raó de l'import, correspon a la Presidència l'aprovació d'aquest encàrrec de la gestió a un mitjà propi personificat.

Vist, que aquest encàrrec de gestió a un mitja propi personificat (Fires, Congressos i  Esdeveniments d'Eivissa SAU, (FECOEV) per a la prestació del servei per a la producció tècnica del Concert musical del grup “Efecto Pasillo” que es celebrarà al Recinte Firal el pròxim dia 18 de setembre de 2021 es realitzarà de conformitat amb la legislació vigent que hi sigui d'aplicació, i en tot cas, observant les prescripcions contingudes als articles, 11 i 86 Llei 40/2015, de 1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic i als articles 6 i 32 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del Sector Públic.

Vista la proposta favorable del conseller executiu del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut, de data 8 de setembre de 2021, així com l'informe de conformitat de fiscalització, previ, preceptiu i necessari emès per la Intervenció de la Corporació de data 9 de setembre de 2021, que té caràcter de fiscalització limitada prèvia, la qual és merament formal i no material.

En virtut de tot l'anterior, de conformitat amb l'article 52 del Reglament orgànic del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 136, de 18/09/10; correcció al BOIB núm. 148, de 14/10/2010, modificació al BOIB núm. 48, de 16/4/2016), i de conformitat amb l'article 9 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consell insulars, (BOIB núm. 134, de 2 de novembre de 2000)

 

DECRET

Primer. APROVAR l'encàrrec de la gestió directa i eventual del Consell Insular d'Eivissa a un mitja propi personificat (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU, FECOEV) per a la prestació del servei per a la producció tècnica del Concert musical del grup “Efecto Pasillo” que es celebrarà al Recinte Firal el pròxim dia 18 de setembre de 2021 en els termes establerts a la memòria tècnica que obra a l'expedient.

 

Segon.- APROVAR l'autorització i compromís de despesa de la quantitat d'aquest encàrrec de gestió, amb un import màxim de 75.000 € (Setanta-cinc mil euros) tal com es detalla al punt 5 de la memòria tècnica, amb càrrec a la partida pressupostària 3370·2279900 del pressupost del Consell Insular d'Eivissa per l'any 2021.

Tercer.- NOMENAR a Francesc Xavier Costa Garcia, gerent del Campament de sa Cala des Jondal, com encarregat de verificar l'execució de l'encàrrec.

Quart: NOTIFICAR l'acord que s'adopti a l'entitat interessada: FECOEV, S.A.U.

Cinquè.- PUBLICAR aquest acord i la memòria tècnica (CSV: 13523611406406007570; que es publicarà com annex) a la Plataforma de Contractació i al Butlletí Oficial de les Illes Balears, de conformitat a l'article 32.6 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, afegint aquesta publicitat a l'establerta per al perfil del contractant de la Plataforma de contractació del sector públic, d'acord amb els articles 63.6 i 347 de l'esmentada Llei 9/2017 i a la prevista a l'article 11.3.a de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic i a l'article 8.1.b de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

 

ANNEX MEMÒRIA TÈCNICA EN RELACIÓ A L'ENCÀRREC DE GESTIÓ A FECOEV, ​​​​​​​SAU PER A LA PROGRAMACIÓ I EXECUCIÓ DEL CONCERT DEL GRUP “EFECTO PASILLO”

Exp. núm. 2021/00017611M

1. Objecte

El Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa, dins el marc de les seves competències i com a part de la seva programació de foment d'oci i lleure per infants i joves durant l'any 2021, te previst dur a terme el pròxim dia 18 de setembre un concert del grup “Efecto Pasillo”.

L'esmentat concert s'havia de celebrar, en doble sessió, els passats dia 8 i 9 de gener de 2021 dins al programa organitzat pel Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut amb motiu de les festes de Nadal. Degut a les restriccions imposades per la pandèmia de la COVID-19 els concerts en qüestió es varen ajornar.

Es voluntat del Consell Insular, a través del seu Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut, dins la seua programació de foment de l'oci i el lleure per infants i joves, i donat que l'evolució de la pandèmia en aquest moment ho permet, celebrar el concert ajornat el pròxim mes de setembre.

El lloc de desenvolupament del concert serà l'envelat del recinte de Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa L'adreça és ctra. Eivissa – Sant Antoni, km 1. 07800 Eivissa.

Per a la realització i execució del concert del grup “Efecto Pasillo”, Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa S.A.U. (FECOEV) haurà d'atenir-se al següent:

1. Dur a terme les actuacions que són objecte de l'encàrrec de gestió per a la realització i execució del “Concert del grup Efecto Pasillo”, per a la qual cosa haurà de:

2. Aportar personal i equips d'il·luminació, personal i equips de so, personal de càrrega i descàrrega de material, transport de personal i material, producció tècnica de l' actuació, adequar espais, aportar els requeriments tècnics pel muntatge de les infraestructures necessàries per complir amb rigor el Pla d'autoprotecció corresponent, les infraestructures necessàries per cobrir les necessitats del personal tècnic i, en definitiva, qualsevol equipament i/o requeriment sol·licitat per personal encarregat de desenvolupar el concert així com les que venen definides en el pressupost.

3. Contractar i signar els contractes amb les empreses corresponents segons el calendari de desenvolupament del concert.

4. Realitzar els pagaments a les empreses corresponents en els termes i terminis establerts al contracte signat entre FECOEV i les empreses en qüestió.

5. Realitzar la publicitat que correspongui, el disseny gràfic i aplicació a els suports publicitaris, impressió i distribució de tota la cartelleria i qualsevol altre material publicitari, repartiment de cartells i col·locació de lones publicitàries, si escau. A aquest efectes, l'escut del Consell Insular d'Eivissa haurà d'estar pressent de forma destacada en tots els suports publicitaris que s'editin per promocionar el concert.

L'esmentada publicitat serà, com a mínim, en llengua catalana. Abans d'imprimir, editar o publicar qualsevol material publicitari s'ha de comptar amb el vistiplau del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut i ha d'haver estat revisat pel Servei de Normalització Lingüística del Consell Insular.

Queda prohibida qualsevol forma de promoció o publicitat tant a la cartelleria com al recinte que inciti a les persones menors d'edat, de manera directa a indirecta, al consum de begudes alcohòliques o de tabac.

6. Contractar un servei d'infermeria.

7. Adaptar en la mesura del possible el recinte a persones amb mobilitat reduïda.

8. Fer-se càrrec del control estricte de l'aforament que mai podrà superar, a la vegada, els 500 usuaris.

9. Realitzar tots els tràmits administratius i tècnics per aconseguir la corresponent autorització administrativa, si s'escau, pel desenvolupament de l'activitat en qüestió.

10. Complir l'establert a la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic, per la qual es transposen a l'ordenament jurídic espanyol les directives del Parlament Europeu i del Consell 2014/23/UE i 2014/24/UE, de 26 de febrer de 2014. Igualment, per a la realització de l'activitat inclosa en aquest encàrrec, estarà obligada al compliment de la Llei 7/2014, de 26 de novembre, de règim jurídic d'instal·lació, accés i exercici d'activitats de les Illes Balears.

11. Complir l'establert a la Llei 31/1995 de 8 de novembre, de prevenció de riscos laborals, tot el seu desenvolupament normatiu i disposicions relacionades, així com a la contractació de les assegurances que corresponguin.

12. Posar a disposició de les persones usuàries, a la recepció del recinte, fulles de reclamació i queixes.

13. Complir les especificacions de caràcter tècnic que s'assenyalen al punt 8 d'aquest document, a l'hora de contractar personal, empreses subministradores, etc.

14. Complir les mesures sanitàries extraordinàries i de distanciament social vigents com a conseqüència de la COVID-19 assenyalades al punt 8.

El Consell Insular d'Eivissa es farà càrrec únicament de la venda d'entrades.

El Consell Insular d'Eivissa quedarà exclòs de qualsevol risc empresarial derivat de les accions previstes a l'objecte d'aquest encàrrec. FECOEV, SAU inhibirà al Consell Insular d'Eivissa de tota responsabilitat, excepte d'aquelles responsabilitats derivades de possibles modificacions o resolucions contractuals relacionades amb l'actual situació pandèmica.

2. Mitjà propi destinatari de l'encàrrec

L'empresa pública FECOEV, SAU és una entitat mercantil de capital públic del Consell Insular d'Eivissa, que té com objecte, entre altres, la realització de les activitats precises per planificar, projectar, coordinar i gestionar amb les administracions públiques les activitats inherents a un centre integrat de serveis relacionats amb la promoció econòmica, social i cultural mitjançant la gestió integral d'esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica, turística, social, esportiva i cultural.

Aquesta entitat, que gestiona el Recinte Firal i l'Hipòdrom de Sant Rafel,  tendrà la condició de mitjà propi del Consell Insular d'Eivissa sempre que s'acompleixin les condicions previstes a l'apartat tercer de l'article 1 dels seus Estatuts, i en virtut d'aquest precepte és l'entitat que ha realitzat en altres ocasions les feines de programació i execució d'altres concerts i esdeveniments de caràcter cultural, juntament amb el Consell Insular, per la qual cosa, el seu personal és coneixedor de les accions necessàries per dur-lo a terme.

Vist que l'esmentada empresa pública disposa de mitjans per poder executar aquestes accions de programació i execució del “Concert del grup Efecto Pasillo” i, tenint en compte que el Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut no compta amb els mitjans tècnics i humans idonis per portar-lo a terme, així com de l'espai per a la realització de l'activitat objecte de l'encàrrec.

De conformitat amb la instrucció de Secretaria del Consell Insular, aprovada pel Consell Executiu en data 13-05-2013, el Consell Insular pot encarregar a FECOEV directament la realització d'activitats de la seva competència per raons d'eficàcia. Així mateix, el present encàrrec compleix l'establert a l'Acord de fiscalització limitada prèvia per a l'adaptació dels requisits addicionals prevists a l'acord del Consell de Ministres de 30 de maig de 2008, (modificacions 7 de juliol de 2011 i 2 d'agost de 2018) i a l'Acord de data 20 de juliol de 2018, respecte a l'exercici de la funció interventora en règim de requisits bàsics, adoptat pel Ple del Consell Insular d'Eivissa en sessió de data 29-11-2018, en relació als expedients d'encàrrecs de gestió.

És per tot l'anterior que el Consell Insular d'Eivissa, mitjançant el Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut ha proposat que l'esmentat Consell Insular d'Eivissa encarregui a FECOEV la realització de les accions previstes i necessàries per a dur a terme la programació i execució del “Concert del grup Efecto Pasillo” el pròxim dia 18 de setembre de 2021.

3. Justificació i necessitat

El Decret de Presidència núm. 2020000768, de modificació del Decret de Presidència núm. 2019000471, de data 10-07-2019, d'estructura del govern del Consell Insular d'Eivissa i creació de departaments, i del Decret de Presidència núm. 2019000484, de data 16-07-2019, de determinació de les atribucions corresponents als diferents òrgans del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 153, de 5 de setembre de 2020), estableix en el seu article tercer.8 que el Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut comprèn:

 

​​​​​​​L'activitat competencial pròpia del Consell Insular en relació amb les matèries de foment i promoció de les activitats esportives, activitats recreatives, d'oci i lleure, joventut i equipaments juvenils i ordenació d'aquestes activitats. Aquest Departament també gestionarà els serveis propis del seu àmbit d'actuació prestats als diferents centres propietat del Consell Insular.

Per això, es voluntat del Consell Insular d'Eivissa, a través del seu Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut, fomentar totes aquelles iniciatives que a l'illa suposin una promoció d'activitats d'oci i de lleure, dirigides a infants i joves de l'illa, i que afavoreixin la promoció de l'oci i el lleure en seus diversos àmbits.

Atesa la situació sanitària derivada de la Covid-19, i per tal de prevenir els contagis, les activitats derivades d'aquest programa s'han de realitzar complint les mesures sanitàries vigents pel seu desenvolupament de manera segura.

El Consell Insular d'Eivissa no compta amb els mitjans propis suficients per dur a terme la programació i execució de l'esmentat concert. No obstant l'article 11.1 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic estableix que

«La realització d'activitats de caràcter material o tècnic de la competència dels òrgans administratius o de les entitats de dret públic es pot encarregar a altres òrgans o entitats de dret públic de la mateixa Administració o d'una altra, sempre que entre les seves competències estiguin aquestes activitats, per raons d'eficàcia o quan no es posseeixin els mitjans tècnics idonis per exercir-les».

D'altra banda, d'acord amb l'establert a l'apartat 2 de l'article 1 bis dels Estatuts de FECOEV, SAU(BOIB núm. 76, de 21-05-2015;  correcció BOIB núm. 174, de 26-11-2015; modificació BOIB núm. 30, de 08-03-2018) “El Consell Insular d'Eivissa podrà encarregar a la societat l'execució de qualsevol actuació material relacionada amb l'objecte social esmentat a l'article 2 dels Estatuts sense que, d'altra banda, la societat pugui participar en cap licitació de contractació pública convocada per l'administració insular o els seus ens instrumentals. (...)”.

En aquest sentit, l'article 2 dels esmentats Estatuts disposa que

Constitueix l'objecte de la societat:

1. La realització de les activitats precises per planificar, projectar, coordinar i gestionar amb les administracions públiques, empreses i particulars les següents àrees de treball:

2. Coordinació, impuls i direcció tècnica i facultativa dels processos de reconversió i ordenació d'activitats per impulsar la inversió i fomentar l'activitat econòmica pública i privada.

3. Coordinació, orientació i avaluació de programes i serveis d'ordenació i de reconversió turística.

4. Les activitats inherents a un centre integrat de serveis relacionats amb la promoció econòmica, social i cultural de l'illa d'Eivissa mitjançant:

5. La gestió integral d'esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica, turística, social, esportiva i cultural, tant de caire públic com privat.

6. El servei de manteniment d'instal·lacions i enjardinament públic propietat del Consell Insular d'Eivissa, sempre que aquest ho requereixi per la via d' encomana de gestió o acord de Ple.

7. L'ús, la gestió, l'explotació i l'administració de les instal·lacions i dels bens del recinte de l'edifici anomenat Recinte Firal d'Eivissa i de l'Hipòdrom de Sant Rafel, així com d'altres que per acord de Ple del Consell Insular d'Eivissa es puguin adscriure a la societat, en alguna de les formes de gestió directa o indirecta previstes en la normativa.

Així mateix, FECOEV, SAU disposa de les instal·lacions necessàries i adients per acollir el “Concert del grup Efecto Pasillo”.

4. Termini de duració i extinció

L'actuació a encarregar es desenvoluparà el pròxim dia 18 de setembre de 2021. No obstant aquest encàrrec desplegarà els seus efectes des del moment de la notificació a l'entitat encarregada, la qual cosa suposarà l'ordre d'inici de les actuacions.

La vigència serà fins al dia que hagin quedat justificades totes les despeses davant l'òrgan gestor que farà el seguiment de l'encàrrec que, en qualsevol cas, no podrà superar la data de 15 de desembre de 2021.

Aquest encàrrec s'extingirà per realització i finalització de les activitats objecte de l'encàrrec, per mutu acord de les parts o per incompliment de les seves clàusules que facultaran a la part complidora a exigir-ne la seva resolució.

5. Pressupost i aplicació pressupostària

 

​​​​​​​PRESSUPOST

DESPESES

                                  CONCEPTES         

QUANTITAT

FECOEV

 

Despeses derivades de l'ús de l'envelat del recinte

10.600 €

Muntatge i desmuntatge d'un escenari 10 x 10 m

4.400 €

Escomesa elèctrica

600 €

Muntatge i desmuntatge de 3 camerinos

1.700 €

25 m. de col·locació de panel de tela negra al darrera de l'escenari

1.000 €

Tanques perímetre del pati

1.000 €

Despeses derivades de l'ús de 500 cadires

2.300 €

Consum energètic

1.600 €

Coordinació i producció

4.000 €

Disseny gràfic de la imatge i aplicació a tots els suports publicitaris

2.500 €

Neteja

1.100 €

Manteniment

3.400 €

Despeses de gestió i altres

5.300 €

 

39.500 €

SERVEIS CONTRACTATS

 

Enginyer, projecte elèctric i activitat

4.000 €

Instal·lador electricista

400 €

OCA, inspecció reglamentària

250 €

Equipaments de llums, so i backline

12.100 €

Generadors

1.000 €

Desplaçaments d'artistes i els seus equips tècnics

5.000 €

Allotjament artistes i equips tècnics

3.000 €

Producció tècnica i artística

3.500 €

Connexió a Internet per a portàtils, impressora i TPV a taquilla

100 €

Lloguer WCs portàtils

850 €

Seguretat

2.500 €

Infermeria

300 €

Impremta

2.500 €

 

35.500 €

TOTAL         75.000 €         

​​​​​​​Aquesta quantitat anirà amb càrrec a l'aplicació pressupostària 3370-2279900 del pressupost general del Consell Insular per l'exercici 2021 i tindrà el caràcter d'aportació màxima a les despeses que realitzi, en execució de les accions objecte d'aquest encàrrec.

6. Forma de pagament

L'abonament de les quantitats relatives a les despeses objecte d'aquest encàrrec es realitzarà a mesura que es vagin presentant les corresponents factures justificatives de les despeses realitzades.

En el cas que per la situació epidemiològica generada per la COVID-19, o per l'aplicació de les mesures sanitàries o de prevenció per evitar els contagis, dictades per les autoritats competents, o per qualsevol altre causa de força major, no es pugui realitzar l'activitat objecte d'aquest encàrrec de gestió, s'abonaran les despeses degudament justificades de les actuacions realitzades fins a la suspensió de l'activitat objecte d'aquest encàrrec.

En qualsevol cas, s'haurà d'estar al termini màxim de justificació previst al punt 4 d'aquest encàrrec.

Les factures es presentaran a través del Punt General d'Entrada de Factures Electròniques del Consell Insular d'Eivissa (https://cie.face.gob.es/) amb els següents codis DIR3:

    Oficina comptable

         Òrgan gestor

      Unitat tramitadora

Consell Insular d'Eivissa

Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut

 Joventut

 L03070006

 LA0015928

LA0005723

7. Possibilitat de pròrroga o modificacions

Si mentre s'està executant l'encàrrec es produeixen circumstàncies que així o aconsellin, el Consell Insular d'Eivissa podrà modificar l'encàrrec inicial bé a iniciativa pròpia, bé a petició del mitjà propi, sempre i quan aquesta modificació quedi acreditada i justificada, i es produeixi durant el termini de durada de l'encàrrec i no afecti a actuacions ja realitzades.

Aquesta modificació suposarà la tramitació del corresponent expedient administratiu que requerirà dels mateixos actes que l'expedient inicial.

En quant a la possibilitat de pròrroga de l'encàrrec haurà de quedar acreditat que és necessària i justificada i es podrà realitzar en els mateixos termes establerts per a la modificació de la mateixa, sempre i quan s'exerciti abans de finalitzar l'encàrrec.

8. Mesures de protecció davant la COVID-19

- Aforament: 500 persones.

- Els seients i les zones comunes son prèviament desinfectats.

- Desinfecció de banys prèviament al concert, i durant el transcurs del mateix, si escau.

- Precintat del 50% dels banys per al públic per mantenir la distància interpersonal. Els banys són de més de 4 m2 i disposen de més d'una cabina o urinari.

- Punt higiènic a l'entrada incloent gel hidroalcohòlic i presa de temperatura.

- Punt higiènic a l'entrada dels banys incloent gel hidroalcohòlic.

- Manteniment de distància interpersonal en els moments en que el púbic no estigui assegut.

- Regulació del flux d'entrada i sortida del públic mitjançant personal assignat a tal efecte, per evitar aglomeracions.

- Ús obligatori de mascaretes en totes les instal·lacions des de l'entrada i durant tot el concert o espectacle.

- Presa de temperatura de tot el personal, incloent artistes i músics.

- En el cas que alguna persona usuària o del personal presenti símptomes compatibles en la COVID-19 o una temperatura corporal superior a 37,5º s'impedirà l'entrada a les instal·lacions.

- S'emetran locucions pel sistema de megafonia amb les recomanacions oportunes en relació a les mesures de protecció davant la COVID-19, amb caràcter previ i una vegada finalitzat l'espectacle.

- No es permetrà al públic assistent ballar durant el concert o espectacle, havent de romandre asseguts durant el desenvolupament del mateix.

- Obertura de portes al públic amb antelació suficient per permetre un accés esglaonat al pavelló i permetre una distància interpersonal de, com a mínim, 1,5 m.

- Sortida de públic esglaonada per permetre una distància interpersonal de, com a mínim, 1,5 m.

- Els cantants i artistes han de mantenir una distància interpersonal adequada durant el desenvolupament del concert o espectacle.

- Amb anterioritat a l'inici del concert o espectacle es realitzarà la neteja i desinfecció dels equips i materials de so al que tinguin accés els cantants i artistes.

- Els camerinos es desinfectaran abans i després del seu ús.

- Els artistes i músics utilitzaran mascaretes en tot moment, excepte durant el concert o espectacle.

9. Publicitat i entrades

- La publicitat es realitzarà principalment per mitjans digitals.

- La publicitat haurà de ser, com a mínim, en català i abans d'imprimir els cartells i díptics hauran de tenir el vistiplau del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut.

- Les entrades es vendran telemàticament a través de la plataforma habilitada pel Consell Insular. En el cas que no s'esgotin les entrades posades a la venda, es podran vendre aquestes, si es considera convenient, a l'entrada del recinte.

El concert en qüestió s'havia de celebrar durant les festes de Nadal, i per tant, el seu preu ve determinat per l'Acord de la Comissió de Govern del Consell Insular d'Eivissa pel que s'aprova el preu públic i l'acord regulador del Programa de Nadal 2020/2021, publicat al BOIB núm. 211, de 19 de desembre de 2020 (Exp. núm. 2020/00015978D).

L'esmentat Acord diu al seu article 4:

La quantia del preu públic regulat a aquest acord serà la quantia establerta a la següent tarifa per entrada:

ENTRADA

IMPORT

Concert o espectacle d'un artista o grup local

2 €

Concert o espectacle d'un artista o grup d'àmbit nacional

10 €

Donat que el grup “Efecto Pasillo” està considerat un grup d'àmbit nacional el preu final de les entrades, que hauran de pagar els assistents al concert en concepte de preu públic, serà de 10 €.

10. Servei de neteja

Es prestarà el servei de neteja adequat a les necessitats i complint les mesures sanitàries assenyalades per les autoritats com a conseqüència de la COVID-19.

11. Assegurances

Com s'indica al punt 1.3. FECOEV, SAU es compromet a contractar les assegurances que corresponguin.

12. Equipament, utillatge, material fungible

FECOEV, SAU aportarà la totalitat de màquines i utensilis per a la realització de l'activitat així com tots el materials i productes fungibles necessaris pel correcte desenvolupament de l'activitat.

13. Director de l'encàrrec

Com a director de verificar l'execució de l'encàrrec es proposa el nomenament del tècnic del Departament d'Hisenda, Gestió Econòmica, Esports i Joventut Sr. Francesc Xavier Costa Garcia.

14. Règim jurídic aplicable

Aquest encàrrec de gestió a un mitja propi personificat (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa S.A.U. (FECOEV) per dur a terme la prestació del servei per a la producció tècnica i execució del “Concert del grup Efecto Pasillo” que es celebrarà el dia 18 de setembre de 2021 al Recinte Firal d'Eivissa, es realitzarà de conformitat amb la legislació vigent que hi sigui d'aplicació, I en tot cas, observant les prescripcions contingudes als articles, 11 i 86 Llei 40/2015, de 1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic i als articles 6 i 32 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del Sector Públic.

De conformitat amb l'article 11.2 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic, l'òrgan encomanat té la condició d'encarregat del tractament de les dades de caràcter personal a les quals pugui tenir accés en execució de l'encàrrec de gestió, de conformitat amb l'establert a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia de drets digitals, al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (DOUE 4.5.2016), i a la resta de legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, que hi sigui d'aplicació.”

 

Eivissa, 10 de setembre de 2021

La cap de secció d'Indústria del Departament de Promoció Econòmica i Empresarial, ​​​​​​​i Cooperació Municipal

Olga Torres Ribas