Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT BALEAR DE L'HABITATGE (IBAVI)

Núm. 410138
Anunci de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI) d’alienació de la parcel·la A de la RES 2 a l’avinguda de s’Olivera, 62, a Magaluf (Calvià), i 48 places d’aparcament construïdes al soterrani de les parcel·les A i B d’aquesta RES mitjançant la cessió en permuta a canvi d’una edificació futura

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell de Govern, en la sessió del dia 30 d'agost de 2021, va autoritzar l'Institut Balear de l'Habitatge (IBAVI) a alienar els immobles propietat d'aquest Institut consistents en la parcel·la A de la RES 2 a l'avinguda de s'Olivera, a Magaluf (Calvià), i 48 places d'aparcament construïdes al soterrani de les parcel·les A i B d'aquesta RES, mitjançant un contracte patrimonial de permuta a canvi d'habitatges de protecció pública a la construcció futura.

El president de l'IBAVI, en virtut de la Resolució de 2 d'agost de 2021, va aprovar la convocatòria i el plec de bases que han de regir el concurs per alienar els immobles assenyalats mitjançant una permuta a canvi d'una construcció futura.

Dades registrals: inscrita en el Registre de la Propietat de Calvià 1, tom 4540, llibre 1701, foli 108 i finca núm. 67042.

Procediment i fórmula d'adjudicació: l'adjudicació del contracte de permuta s'ha de dur a terme mitjançant el procediment de concurs amb diversos criteris d'adjudicació.

Valor dels immobles objecte de la permuta: 830.767,98 €, amb l'IVA exclòs.

Accés a la documentació i informació:

a) Pàgina web de l'IBAVI: www.ibavi.es

b) Contacte: contractacio@ibavi.caib.es

Termini de presentació d'ofertes: fins a les 14.00 h del dia 15 d'octubre de 2021.

Lloc de presentació d'ofertes: a les oficines de l'IBAVI, al c/ de Manuel Azaña, núm. 9, baixos, Palma.

Obertura de les ofertes: a les 10.00 h del dia 27 de octubre de 2021 a l'Espai sostenible Francesc Quetglas, al carrer de Manacor, núm. 156, a Palma.

 

Palma, 8 de setembre de 2021

La directora i gerent

Cristina Ballester Parets