Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 404840
Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat per la qual es modifica la Resolució de 23 d’agost de 2021, a proposta de la direcció gerència de l’Escola Balear de l’Administració Pública, per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l’exclusió, del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat veterinària, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l’illa de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Per Resolució de 20 de maig de 2021 (BOIB núm. 70, de 29 de maig de 2021) es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat veterinària, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Menorca.

2. En data 28 d'agost de 2021 es va publicar en el BOIB núm. 116 la Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 23 d'agost de 2021 per la qual es varen aprovar les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses a la borsa.

3. En data 31 d'agost de 2021 s'han detectat dos errors materials a l'esmentada resolució de 23 d'agost on el Sr. Pedro José Pax Martínez figura a la llista definitiva d'exclosos i el Sr. David Antonio Sintes Vinent no figura ni com admès ni com exclòs.

4, Una vegada revisat l'expedient del Sr. Pax Martínez es constata que compleix amb tots els requisits per a formar part de la llista definitiva d'admesos.

5. Una vegada revisat l'expedient del Sr. Sintes Vinent es constata que compleix amb tots els requisits per a formar part de la llista definitiva d'admesos.

Fonaments de dret

1. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. El Decret 30/2009, de 22 de maig, pel qual s'aprova el procediment de selecció de personal funcionari interí al servei de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. La Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 20 de maig de 2021, a proposta de la direcció gerència de l'Escola Balear de l'Administració Pública, per la qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat veterinària, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Menorca.

Atès tot l'anterior, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la modificació de les llistes definitives de persones admeses i excloses que varen ser aprovades mitjançant Resolució de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat de 23 d'agost de 2021 a proposta de la direcció gerència de l'Escola Balear de l'Administració Pública, per la qual s'aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l'exclusió, del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat veterinària, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Menorca (BOIB núm. 116, de 28 d'agost), en els termes que s'estableix a l'annex d'aquesta Resolució.

2. Ordenar que l'esmentada modificació tengui els efectes oportuns en les posteriors fases de la constitució de la borsa.

3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la seu electrònica de la Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en el web <http://oposicions.caib.es>.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que la dicta en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en el dia de la signatura electrònica (3 de setembre de 2021)

La consellera de Presidencia, Funció Pública i Igualtat

Mercedes Garrido Rodríguez

 

Annex 1

Llista definitiva de persones aspirants admeses

Cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat veterinària, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Menorca

DNI

Llinatges, nom

***2495*

ÁLVAREZ CRUZ, GUSTAVO ADOLFO

***0946*

ARANDA CARDONA, ANA LIDIA

***9536*

BLASCO CIVERIO, EMILIO

***0753*

BORRAS TUDURI, IGNASI

***0914*

COLL CARRERAS, RAFAEL

***9008*

CORBÍ VILANOVA, MARIA PILAR

***6758*

CRUZ DALMAU, SERGI

***5358*

LLITERAS CAPÓ, MARIA ANTONIA

***0589*

LLOBET MOREY, ALICIA

***5995*

LÓPEZ HILL, NATALIA

***4503*

MARTIN SUREDA, JUAN HONESTO

***9559*

MASSIP GRAUPERA, LIDIA

***4440*

MAYANS TORRES, CLARA

***6198*

MONSERRAT CRUZ, ANA MARÍA

***1284*

PAX MARTÍNEZ, PEDRO JOSE

***3751*

PLASENCIA GUTIERREZ, ANTONIO IVAN

***1250*

PONS PRETO, AINA

***9228*

RIVERA MARTORELL, JOSE MIGUEL

***6028*

SALAZAR TRUYOLS, MARIA

***8965*

SASTRE MATAS, MARIA ANTÒNIA

***0558*

SERRA MIRET, AINA

***0512*

SINTES VINENT, DAVID ANTONIO

 

Annex 2

Llista definitiva de persones aspirants excloses

Cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat veterinària, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a l'illa de Menorca

DNI

Llinatges, nom

Motiu d'exclusió

***5010*

LECUMBERRI CHUECA, CARLOS

NO APORTA CERTIFICAT ACREDITATIU DE CONEIXEMENTS DE LLENGUA CATALANA

***7903*

MUT VICENTE, EDUARDO DAVID

NO ACREDITA EL PAGAMENT DE LA TAXA