Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 405257
Resolució de la directora general de Personal Docent de 7 de setembre de 2021 per la qual es modifica l'apartat B de l'annex 4 de la Resolució de la directora general de Personal Docent de data 16 de desembre de 2020 per la qual s'aprova la convocatòria pública per formar una borsa d'aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d'ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears per al curs 2021-2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el BOIB núm. 212, de 22 de desembre de 2020 es va publicar la Resolució de la directora general de Personal Docent de data 16 de desembre de 2020 per la qual s'aprova la convocatòria pública per formar una borsa d'aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, a totes les illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d'ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca del Govern de les Illes Balears per al curs 2021-2022.

2. A l'apartat B de l'annex 4 d'aquesta Resolució es relacionen els títols que capaciten per accedir a determinades places amb perfils.

3. Posteriorment a la publicació de l'esmentada Resolució s'ha definit un nou perfil, “Educador Social”, per la qual cosa es procedeix a modificar-la.

Per això dict la següent,

Resolució

Primer. Modificar l'apartat B de l'annex 4 apartat B de la Resolució de la directora general de Personal Docent de dia 16 de desembre de 2020 per tal d'afegir les titulacions que a continuació es relacionen requerides per l'exercici del nou perfil “Educador Social”.

 

ANNEX 4

B.- Títols que capaciten per accedir a determinades places amb perfils

232 Educador social

Diplomat en educació social.

Graduat en educació social.

Diplomat en treball social.

Graduat en treball social.

Segon. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la directora general de Personal Docent en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat en el BOIB, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB, d'acord amb els articles 8 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa..

  

Palma, 7 de setembre de 2021

La directora general de Personal Docent

Rafaela Sánchez Benítez