Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 405038
Aprovar modificació del Pla Estratègic de subvencions 2020-22

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En sessió ordinària celebrada dia 2 de setembre de 2021, el Ple de l'Ajuntament de Alcúdia ha aprovat la modificació del Pla Estratègic de subvencions per al trienni 2020-22, amb el següent text:

Acords:

1. Aprovar la modificació del Pla Estratègic de subvencions 2020-22, respecte a l'import de les “Beques de llibres de text”, amb la finalitat que els ajuts arribin a un major nombre de famílies, quedant la redacció tal com figura a continuació:

Partida pressupostària

Àrea gestora

Beneficiaris

Finalitat

Objecte

Import

EN 326 481001

 EDUCACIÓ

Famílies d'escolars de primària i secundària dels centres educatius d'Alcúdia

Decret llei 2/2014, de 21 de novembre, de mesures urgents per aplicar a les Illes Balears la llei 27/2013, de 27 de desembre, de racionalització i sostenibilitat de l'administració local. Art. 3. Punt 4

L'objecte d'aquesta convocatòria és l'atorgament de beques per a l'adquisició de llibres de text i/o material escolar substitutiu, per als cursos escolars que tenguin lloc durant la vigència d'aquest Pla Estratègic. Els beneficiaris d'aquests ajuts seran les famílies del municipi d'Alcúdia, amb fills fins a 18 anys, que cursin ensenyament obligatori, és a dir, Educació Primària i Educació Secundària.

30.000,00 €

2. Ordenar la publicació de la present modificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), i a la seu electrònica de l'Ajuntament d'Alcúdia www.alcudia.net

 

Alcúdia, en data de la signatura electrònica (7 de setembre de 2021)

La batlessa

Bàrbara Rebassa Bisbal