Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 403416
Aprovació del projecte d’obres de rehabilitació integral del carrer Duc de Crillon, del terme municipal de Maó

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Atesa la suspensió de les sessions de la Junta de Govern Local amb motiu del període d'estiu, el Decret d'Alcaldia núm. 2021/DA/0003121, de data 25/08/2021, va resoldre el següent:

Primer. Aprovació del projecte de rehabilitació del carrer Duc de Crillon, de Maó, redactat per l'enginyer tècnic d'Obres Públiques Sr. Manuel de Febrer de Olives, de l'empresa ArTTerra Simètrica, SL, fent constar, als efectes previstos 37 (contingut de les llicències) de les normes urbanístiques del Pla general d'ordenació urbana de Maó de 2012 (aprovat definitivament el 30 de gener de 2012, pel Ple del Consell Insular de Menorca, publicat en el BOIB núm. 20 ext. de 08-02-2012, i que va entrar en vigor el 25 de febrer de 2012), i el Text refós aprovat pel Ple del Consell Insular de Menorca, de 20 de juny de 2016, publicat en el BOIB núm. 157 de 15-12-2016 (en endavant, TRPGOU), els següents extrems i condicions:

a) Sòl urbà, qualificat com a sistema viari, en la categoria de carrers (V2), del TRPGOU de Maó.

b) Obres de reforma i rehabilitació del carrer Duc de Crillon, de Maó, segons el projecte tècnic redactat per l'enginyer tècnic d'Obres Públiques Sr. Manuel de Febrer de Olives, de l'empresa ArTTerra Simètrica, SL, el 15 d'abril de 2021, i el plànol de senyalització, de 28 de juliol de 2021.

c) Ús: sistema viari.

d) Pressupost d'execució material: 234.891,66 euros. Pressupost d'execució per contracte: 338.220,51 euros. 

e) Valoració gestió de residus: 1.465,18 euros.

f) S'haurà de dipositar una fiança a l'Ajuntament en el moment de la contractació de les obres, l'import de la qual serà d'un 125 % dels costos estimats corresponents a l'adequada gestió dels residus generats a l'obra, per mitjà del certificat de l'autor del projecte i/o valorització efectuada per l'Administració, en compliment de l'article 28 del Pla director sectorial per a la gestió de residus no perillosos de Menorca.

La fiança es tornarà després de la certificació del final d'obra i d'haver justificat la gestió adequada dels residus generats presentant el rebut de lliurament dels residus a les plantes autoritzades.

g) Les condicions i prescripcions que consten a:

1. L'informe de l'enginyer industrial municipal, de 31 de juliol de 2020.

2. L'informe de l'arquitecte municipal, de 12 d'agost de 2020, excepte la relativa a la necessitat de visat del projecte, perquè no és obligatori.

3. L'informe de la Direcció Insular de Cooperació, de 7 de juliol de 2021.

4. L'informe de la Policia Local, de 2 d'agost de 2021.

h) Haurà de complir el que disposen els capítols V i VI de l'Ordenança sobre la protecció de l'atmosfera contra la contaminació per renous i vibracions (BOIB núm. 77 de 23-06-2018), atenent el que disposa l'article 8 (Excepció de limitacions temporals estivals per a obres) del Decret  llei  8/2020, de  13  de  maig, de  mesures  urgents  i  extraordinàries  per  a l'impuls de l'activitat econòmica i la simplificació administrativa en l'àmbit de les administracions públiques de les Illes Balears per pal·liar els efectes de la crisi ocasionada per la COVID-19.

i) Haurà presentar el certificat final d'obres i sol·licitar la recepció de les obres.

El termini d'execució de les obres serà el que resulti del contracte d'obres.

A més, d'acord amb l'article 157 (informació a les obres) de l'LUIB, és obligatòria l'exhibició en el lloc de l'obra d'un cartell informatiu del títol habilitant de l'actuació, la identificació de la persona promotora i qualsevol altra dada que es fixi de forma reglamentària o en el Pla general.

La informació continguda en el cartell informatiu s'ha de poder llegir clarament durant el temps que duri l'execució de l'actuació.

Segon. Notificar i publicar l'acord amb la forma reglamentàriament establerta.

 

L'expedient es podrà consultar a la pàgina web de l'Ajuntament, http://www.ajmao.org/tauleredictes, o al departament d'Urbanisme de l'Ajuntament, ubicat a la pl. Constitució, 1, de dilluns a divendres, de 8.00 a 14.00 hores.

 

Maó, en la data de la signatura electrònica del document (7 de setembre de 2021)

La tinent d'alcaldia d'Urbanisme i Obra Pública Dolores Antonio Florit