Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSORCI ESCOLA D'HOTELERIA DE LES ILLES BALEARS

Núm. 394039
Resolució de la directora gerent del Consorci Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) de 2 de setembre de 2021 pel qual es modifica l’òrgan de selecció i es retrotreuen actuacions de la convocatòria d’un lloc de treball amb contracte laboral temporal de cambrer/a pel Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) pel sistema de concurs de mèrits

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets                                                                                               

1. En el BOIB núm. 211 de 19 de desembre 2020, es va publicar la Resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) de 16 de desembre de 2020 per la qual s'aprovava la convocatòria, les bases, el barem de mèrits, i es designava l'òrgan de selecció d'un lloc de treball amb contracte laboral temporal de cambrer/a pel Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) pel sistema de concurs de mèrits.

2. El 26 de febrer de 2021 es publicà al tauler d'anuncis de la seu del consorci EHIB (edifici Arxiduc Lluis Salvador, campus UIB) i a la web, la llista definitiva d'admesos i exclosos. A la mateixa es convocaren a les persones interessades i que figuraven com a admeses, a l'entrevista personal.

3. El dia 3 de març de 2021 es varen realitzar les entrevistes personals dels candidats que complien tots els requisits i la tercera sessió de l'òrgan de selecció.

4. El dia 5 de març de 2021 va tenir lloc la quarta sessió de l'òrgan de selecció a fi de valorar i puntuar els mèrits esmentat a la Resolució de la convocatòria i proposar la llista definitiva d'aspirants per ordre final de prelació.

5. El 15 de març es va dictar la resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) per la qual es selecciona a la persona per cobrir la plaça de cambrer del Consorci EHIB.

6. El 23 de març de 2021 i el 31 de març de 2021, dos aspirants, respectivament, interposaren recurs d'alçada contra la resolució de la directora gerent del EHIB per la qual es selecciona a la persona per cobrir la plaça de cambrer del Consorci.

7. Un cop resolts els respectius recurs d'alçada i a fi de complir amb les estipulacions que en ells es resolen, es convenient dictar aquesta resolució.

Resolució

1. Retrotreure les actuacions al moment anterior a la celebració de les entrevistes i realitzar-les de nou, declarant nul·les les anteriors.

2. Modificar la composició de l'òrgan de selecció establerta en la Resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) de 16 de desembre de 2020 per la qual s'aprovava la convocatòria, les bases, el barem de mèrits, i es designava l'òrgan de selecció d'un lloc de treball amb contracte laboral temporal de cambrer/a pel Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) pel sistema de concurs de mèrits i modificada en la resolució de la directora gerent del Consorci Escola d'Hoteleria de les Illes Balears (EHIB) de 12 de febrer de 2021. En compliment del principi d'imparcialitat i l'entrevista personal es pugui realitzar amb totes les garanties, es fa necessari la modificació de l'òrgan de selecció i així realitzar l'entrevista com si fos per primera vegada.

3. Designar una nova composició de l'òrgan de selecció en substitució de l'anterior.                             

Carmen Aguiló Buades, subdirectora EHIB

Marcos Antonio Martínez Sánchez, professor de Cuina

Antonio Motoso Machado, professor de restauració

Manuel Martínez Falcón, professor de restauració

4. Convocar a l'entrevista els aspirants de la llista d'admesos el dia que es publicarà a la pàgina web del Consorci EHIB, on també es publicarà la tipologia de la prova d'entrevista personal, la puntuació de cada aspecte valorable i la puntuació assignada a cada un d'ells.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-ne rebut la notificació, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 2 de setembre de 2021

La directora gerent del Consorci EHIB Maria Tugores Ques