Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 390779
Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional d’1 de setembre de 2021 de cessament del director i de nomenament de la directora de l’Institut per a la Convivència i l’Èxit Escolar de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 15, de 31 de gener de 2008, es va publicar el Decret 10/2008, de 25 de gener, pel qual es crea l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears, el qual va ser modificat mitjançant el Decret 72/2009, de 23 d'octubre (BOIB núm. 159, de 29 d'octubre).

L'article 6 disposa que correspon al conseller competent en matèria d'educació nomenar i cessar el director de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears i que la responsabilitat de la direcció de l'Institut recau en un director, que ha de ser funcionari docent de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Cessar el senyor Jaume  Font Mach en el càrrec de director de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears, i alhora, se li agraeixen els serveis prestats i la col·laboració.

2. Nomenar la senyora Aina Amengual Rigo, funcionària docent de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, directora de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar de les Illes Balears.

3.Disposar que el nomenament i el cessament tinguin efectes a partir de la data de la signatura d'aquesta Resolució.

4. Notificar aquesta Resolució a les persones afectades i disposar que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 1 de setembre de 2021

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March i Cerdà