Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 384408
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 27 d’agost de 2021 relativa al concurs oposició per cobrir places vacants en la categoria infermer/infermera, arran de l’estimació total o parcial de diversos recursos de reposició

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents 

1.  Per mitjà de la Resolució del director general del Servei de Salut de les  Illes Balears de 5 d'abril de 2018 (BOIB núm. 44, de 10 d'abril; correcció d'errors en el BOIB núm. 46, de 14 d'abril, BOIB núm. 133, de 25 d'octubre, BOIB núm. 43, de 4 d'abril de 2019), es va convocar un concurs oposició per cobrir places vacants en la categoria infermer/infermera dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

2. Segons el punt 11 de les bases de la convocatòria, una vegada confeccionada la llista de persones seleccionades pel Tribunal, el director general del Servei de Salut dictarà una resolució per aprovar i publicar les llistes d'aspirants que han superat el procés selectiu en la que també constarà la llista complementària d'aspirants segons el que estableix  la base 10.2 de la convocatòria.

3.  En data de 1 de juny de 2021 es va publicar la Resolució del director general del Servei de Salut de 24 de maig de 2021 per la qual s'aprovava la llista de persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants en la categoria infermer/infermera.

4. En defensa dels seus interessos, diversos interessats han presentat recursos administratius contra la resolució esmentada en el punt anterior. Entre ells destaquen els interposats pels aspirants que figuren a continuació, pels efectes que han suposat:

- Esther Barrera Rodriguez

- Elena Cabezas Marín

- Dorcas Calvo Aguilar

- Nerea Carreras Marín

- Francisca Cerrillo Vallejo

- María Antonia Comas Serra

- Aina Maria Fiol Coll

- Carlos Gallego Guimerà

- Isabel Gámez Brocal

- Catalina Garcías Galea

- Daniel Moreno Prieto

- María del Carmen Ordóñez Martínez

- Cristina Perez Albors

- Antonio Ramis Lluch

- Alfonso Francisco Sanz Caba

5.  Alguns han estat resolts, totalment o parcialment, de manera favorable als interessats provocant una alteració en l'ordre de prelació dels candidats.

6.  Per tot això, és necessari modificar les llistes de persones que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants en la categoria infermer/infermera i les llistes complementàries de persones que les segueixen per ordre de puntuació arran de la resolució dels recursos de reposició interposats. 

Fonaments de dret

1.  La Llei 55/2003, de 16 de desembre, de l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut.

2.  El Text refós de la Llei de l'estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

3.  El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social —vigent amb rang reglamentari i sense caràcter bàsic en virtut de la disposició transitòria sisena de la Llei 55/2003.

4. El Decret 8/2018, de 23 de març, pel qual es regula la capacitació lingüística del personal estatutari del Servei de Salut de les Illes Balears.

5.  La Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 5 d'abril de 2018 per la qual es convoca un concurs oposició per cobrir places vacants en la categoria infermer/infermera dependents del Servei de Salut de les Illes Balears.

6. La Llei 39/2015 d'1 d'octubre del procediment administratiu comú de les administracions públiques. 

Per tot això dict la següent

Resolució

1.  Modificar i publicar les llistes de persones —referides a cadascun dels torns— que han superat el concurs oposició per cobrir places vacants en la categoria infermer/infermera dependents del Servei de Salut de les Illes Balears, convocada per mitjà de la Resolució de 5 d'abril de 2018, a conseqüència de la resolució dels recursos de reposició interposats pels aspirants citats anteriorment en el punt 4 – antecedents (annex 1).

2.  Modificar i publicar les llistes complementàries de persones aspirants que segueixen per puntuació a les que han superat el procés selectiu per si es dona el cas que alguna no compleixi els requisits per ser nomenada personal estatutari fix, a conseqüència de la resolució dels recursos de reposició interposats pels aspirants citats anteriorment en el punt 4 – antecedents (annex 2).

3.  Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, en els taulers d'anuncis dels Serveis Centrals del Servei de Salut i en el web www.ibsalut.es.

 

Palma, 27 d'agost de 2021

El director general del Servei de Salut Julio Miguel Fuster Culebras Per delegació de la consellera de Salut i Consum (BOIB núm. 191, de 7/11/2020)

Documents adjunts