Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 383709
Exp. Núm. 1015/2021: Acord del Ple de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja pel qual s'aprova definitivament la modificació de la relació de llocs de treball i plantilla de personal exercici 2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent conclòs el termini d'exposició pública per a l'aprovació de la modificació de la relació de llocs de treball i plantilla de personal exercici 2021 d'aquest Ajuntament, segons acord adoptat pel Ple d'aquest Ajuntament, en sessió celebrada el dia 27 de juliol de 2021.

2.- Expedient 1015/2021. Proposta d'acord en relació a la modificació de la relació de llocs de treball i plantilla de personal exercici 2021.

Favorable

Tipus de votació: Ordinària

A favor: 11, En contra: 0, Abstencions: 1, Absents: 0

Per la Secretària Interventora interina es presenta l'informe proposta d'acord següent:

 

INFORME- PROPOSTA DE SECRETARIA

 

En relació amb l'expedient relatiu a la modificació de la plantilla de personal de l'exercici 2021, en compliment de la provisió d'Alcaldia de data 22 de juny de 2021, emeto el següent informe-proposta d'acord, de conformitat amb el que preveu l'article 175 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, amb base als següents,

 

ANTECEDENTS DE FET

 

Antecedents:

 

Document

Data/Núm.

Observacions

Provisió d'Alcaldia

22/06/2021

Incoació de l'expedient

Informe de Secretaria

28/06/2021

Sobre el procediment a seguir i la normativa d'aplicació

Informe dels Serveis Municipals

23/07/2021

Sobre la proposta de modificació de la plantilla

Informe d'Intervenció

26/07/2021

Informe de control permanent previ

 

LEGISLACIÓ APLICABLE

 

La legislació aplicable és la següent:

 

Els articles 22.2.i) i 90.1 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

 

Els articles 126 i següents del Text Refós de les Disposicions vigents en matèria de Règim Local aprovat pel Reial decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril.

 

Els articles 169 i 177 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març.

 

El Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic, aprovat per Reial decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

 

La Llei Orgànica 3/2007, de 27 de març, d'Igualtat efectiva entre homes i dones.

 

Vistos els antecedents, es considera que l'expedient ha seguit la tramitació prevista a la legislació aplicable, motiu pel qual procedeix la seva aprovació pel Ple de la Corporació d'acord amb l'article 22.2.i) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local.

 

Per això, de conformitat amb allò previst a l'article 175 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, la que subscriu eleva la següent PROPOSTA D'ACORD:

 

PRIMER. Aprovar inicialment la modificació de la plantilla de personal municipal de l'exercici 2021 que té per objecte la modificació de les següents places:

 

A) FUNCIONARIS DE CARRERA

 

En primer lloc, degut a que en l'actualitat s'està tramitant l'expedient per a la creació del cos de policia local, motiu pel qual es proposa un canvi en la classe del lloc de treball de Cap de Policia Local, que passa a ser de policia a oficial, en els següents termes:

 

DENOMINACIÓ PLAÇA

ÀREES: POLICIA

Núm. places

GRUP

NIVELL

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

Policia local, prefectura

1

C-1

21

A.E.

S.E.

Oficial

Policia local, coordinador educació vial i medi ambient

1

C-1

20

A.E.

S.E.

policia

Policia Local

4

C-1

18

A.E.

S.E.

policia

 

Igualment, i com a conseqüència d'una reestructuració en el cos de policia i la reassignació de funcions entre els efectius de policia, resulta necessari incrementar les retribucions corresponents al complement específic de quatre places de policia, modificant l'annex de personal del Pressupost general de 2021 en els següents termes:

  • Policia local, Cap de Policia (1 plaça coberta).

Complement específic 996,13 euros/mes, s'incrementa fins a 1.223,84 euros/mes.

  • Policia local, Coordinador educació vial i medi ambient (1 plaça vacant).

Complement específic 719,78 euros/mes, s'incrementa fins a 1.123,84 euros/mes.

  • Policia local (2 places actualment cobertes).

Complement específic 719,78 euros/mes, s'incrementa fins a 1.123,84 euros/mes.

 

En segon lloc, es proposa una modificació de la plantilla en el sentit de crear una plaça de funcionari, denominada Tècnic mitjà de gestió de l'Àrea de gestió i recaptació tributària, Serveis generals, del grup A2, amb funcions relacionades amb la gestió i la recaptació tributària respecte dels tributs propis de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja, en els següents termes:

 

DENOMINACIÓ PLAÇA

ÀREES:

GESTIÓ TRIBUTÀRIA,

ESTADÍSTICA I

RECAPTACIÓ

Núm. Places

GRUP

NIVELL

ESCALA

SUBESCALA

CLASSE

LLOC

Tècnic mitjà de gestió. Serveis Generals.

Àrea de gestió i recaptació tributària.

1 - Vacant

A/2

18

A.G.

Gestió

Tècnic mitjà de gestió. Serveis Generals Àrea de gestió i recaptació.

 

SEGON. Sotmetre el present acord a informació pública per termini de quinze dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Durant aquest termini els interessats podran examinar l'expedient i presentar les reclamacions que estimin oportunes. Transcorregut aquest termini, si no s'han presentat al·legacions, s'entendrà elevat a definitiu aquest acord d'aprovació inicial.

 

SOTMÈS A VOTACIÓ, EL PLE, PER MAJORIA AMB ELS VOTS A favor DELS INTEGRANTS DEL GRUP MUNICIPAL POPULAR (9) I DEL GRUP MUNICIPAL PSOE (2), I L'ABSTENCIÓ DE L'INTEGRANT DEL GRUP MUNICIPAL UNIDES PODEMOS (1); ACORDA APROVAR LA PRECEDENT PROPOSTA EN ELS TERMES EN què S'HA TRANSCRIT.

Contra el present Acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb seu a Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció contenciosa administrativa.

Sant Joan de Labritja, 26 d'agost de 2021

L'alcalde Antoni Marí Marí