Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 382189
Informació pública dels béns afectats per a l’execució del modificat núm.1 del projecte d’obra “Conducció d’aigua potable de Maria de la Salut a Petra“ (terme municipal de Maria de la Salut, Sineu i Petra)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 23 d'agost de 2019, el Consell de Govern va acordar la declaració d'ocupació urgent dels terrenys afectats per a l'execució del projecte d'obra “Conducció d'aigua potable de Maria de la Salut a Petra” (BOIB de 24 d'agost de 2019, núm. 116)

En data 27 d'agost de 2019, per Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori, es va iniciar el procediment d'expropiació forçosa i urgent ocupació de les parcel·les afectades per a l'execució del projecte esmentat.

Dit projecte ha estat objecte del modificat núm. 1, el qual ha estat aprovat pel Consell d'Administració de l'Agència Balear de l'Aigua (ABAQUA) en data 13 d'abril de 2021, essent les finques afectades per a la seva execució les que es detallen a continuació:

Abans de la declaració d'urgent ocupació i d'acord amb el que disposa els articles 18 i 19 de la Llei d'Expropiació Forçosa de 16 de desembre de 1954 i els articles concordants del seu Reglament (Decret de 26 d'abril de 1957), s'obri un període d'informació pública de quinze dies hàbils, a comptar a partir de l'endemà al de la publicació d'aquest anunci, sobre la relació de béns afectats per l'execució de les obres definides en el projecte de referència, amb l'objecte que qualsevol persona pugui aportar per escrit les dades oportunes per a rectificar les possibles errades de la relació que es publica en aquest anunci o presentar al·legacions.

La documentació del modificat núm. 1 del projecte “Conducció d'aigua potable de Maria de la Salut a Petra” està disponible per a la seva consulta en la pàgina web de la DGRH (http://dgrechid.caib.es/), i a l'Ajuntament de Petra.

Per a la presentació d'al·legacions es podrà fer ús del registre electrònic de la comunitat autònoma de les Illes Balears, així com la presentació física en els registres públics autoritzats.

 

Palma, a data de la signatura electrònica (25 d'agost de 2021)

La directora general de Recursos Hídrics Joana M.ª Garau Muntaner