Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA, PATRIMONI I POLÍTICA LINGÜÍSTICA

Núm. 364212
Nomenament dels jurats dels Premis Mallorca de Creació Literària 2021 en les modalitats de Narrativa, Poesia, Assaig, Textos Teatrals i Literatura Infantil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, en data de 13 de juliol de 2021, ha pres la resolució núm 12979 següent, que transcric literalment a continuació:

«Antecedents

Atesa la publicació, al BOIB núm. 80, de 17 de juny de 2021, de la convocatòria dels Premis Mallorca de Creació Literària 2021 en les modalitats de Narrativa, Poesia, Assaig, Textos Teatrals i Literatura Infantil.

Atès que la base desena de l'esmentada convocatòria disposa: «El jurat de cadascun dels premis estarà format per cinc membres de reconegut prestigi dins l'àmbit de la cultura de parla catalana designats per la consellera executiva de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, qui n'ha de designar un per presidir-lo. A més, també ha de nomenar una persona del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüísitca perquè hi actuï de secretari, amb veu i sense vot. En la designació del jurat es garantirà una representació equilibrada de dones i homes amb capacitació, competència i preparació adequades. La composició dels jurats es farà pública abans d'acabar el termini de presentació de les obres, mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2021 de Narrativa el senyor Jordi Ortiz i Casas, el senyor Borja Bagunyà Costes, la senyora Marina Porras Martí i el senyor Pere Antoni Pons Tortella; designar-ne presidenta la senyora Margarida Aritzeta Abad, i nomenar-ne secretari el senyor Ramon Morey Coll, cap de la Secció d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística.

2. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2021 de Poesia el senyor Marià Veloy Planas, la senyora Laia Llobera i Serra, la senyora Raquel Santanera Vila i el senyor Juli Capilla Fuentes; designar-ne president el senyor Lluís Calvo Guardiola, i nomenar-ne secretària la senyora Margalida Segura Portas, tècnica superior de la Secció de Dinamització del Servei de Normalització Lingüística.

3. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2021 d'Assaig el senyor Pau Tomàs Ramis, el senyor Antoni Janer Torrens, la senyora Sílvia Claveria i Alias. i la senyora Caterina Canyelles Gamundí; designar-ne president el senyor Raül Garrigassait Colomés, i nomenar-ne secretària la senyora Caterina Canyelles Marquès, cap de la Secció de Dinamització del Servei de Normalització Lingüística.

4. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2021 de Textos Teatrals el senyor Miquel Àngel Rayó Martín, la senyora Clara Ingold Panadés, la senyora Maria de Lluc Portas Miguel-Gómara i el senyor Xavi Nuñez Rosselló, designar-ne president el senyor Rodolfo Javier Gener Ferrero, i nomenar-ne secretària la senyora Margalida Ribot Mestre, tècnica superior de la Secció de d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística.

5. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2021 de Literatura Infantil el senyor Antoni Galmés Martí, la senyora Marta Luna i Sanjuan, la senyora Gemma Pasqual i Escrivà i el senyor Bartomeu Seguí Nicolau; designar-ne presidenta la senyora Caterina Valriu Llinàs, i nomenar-ne secretària la senyora Neus Munar Pastor, cap del Servei de Normalització Lingüística.

6. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 28 de juliol de 2021

El secretari tècnic de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística Josep Mallol Vicens