Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 359908
Proposta de la batlia-presidència per assignar la retribució per l’execució del seu càrrec a una regidora de l'Ajuntament de Calviá

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 51.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, es publica en el BOIB el següent acord, adoptat per la Corporació Plenària en sessió ordinària de dia 29 de juliol de 2021:

“PROPOSTA DE LA BATLIA-PRESIDÈNCIA PER ASSIGNAR LA RETRIBUCIÓ PER L'EXECUCIÓ DEL SEU CÀRREC A UNA REGIDORA DE L'AJUNTAMENT DE CALVIÁ. 

“El Ple de la Corporació, reunit en sessió ordinària en data 23 de juny de 2021, va quedar assabentat de la renúncia de la regidora de grup del grup municipal VOX, Sra. Carolina Esteban Torres, al càrrec.

De conformitat amb el que estableix la legislació vigent, aquesta vacant ha estat substituïda per la Sra. Juana Mª Prats Vidal, prenent possessió del seu càrrec en sessió plenària celebrada el 29 de juliol de 2021.

Vist l'anterior, tinc a bé elevar la següent

PROPOSTA 

1r.- La regidora Sra. Juana Mª Prats Vidal percebrà la indemnització mensual bruta per assistència efectiva a les sessions plenàries, comissions informatives permanents i/o especials o altres òrgans de govern i administració municipal acordada en el punt tercer de l'acord adoptat pel Ple de la Corporació en sessió de data 20 de juny de 2019, en els termes previstos al mateix acord.

2n.- Traslladar el present acord  als interessats als efectes oportuns.

3r.- Publicar l'anterior acord en el BOIB i Tauler Municipal d'Anuncis.”

 

Calvià 9 d'agost de 2021

El batle Alfonso Rodríguez Badal